Horoscoop Lenie ’t Hart

Sinds 1971 – heeft Lenie ’t Hart – háár hart in de zeehondencrèche in Pieterburen gestoken. Je zou je kunnen voorstellen dat iemand die zich speciaal over zeehonden ontfermt een sterke verbinding met de planeet Neptunus zou hebben. Neptunus is heerser van de oceaan maar heeft ook zowel met medeleven al medelijden te maken. Het zijn vooral jonge zeehondjes (zgn. huilers) die opgevangen worden. Wat dat betreft stelt de horoscoop van Lenie ’t Hart niet teleur. Zij is geboren onder een ingaande conjunctie van de Zon met Neptunus allebei in het dienstbare teken Maagd. Lenie ’t Hart is op 19 september 1941 geboren in het dorp Farmsum in Groningen. De horoscoop van Lenie ’t Hart:

Horoscoop Lenie ’t Hart: De naam Lenie ’t Hart heb ik door de jaren heen wel vaker gehoord. Zo kan ik me herinneren dat een tijd geleden de creche met sluiting bedreigd was. Dat is tot nu toe in ieder geval niet gebeurd. Kennelijk heeft Lenie voldoende overtuigingskracht en doorzettingsvermogen om een crisis goed te doorstaan. Wat dat betreft is Mars in Ram een stuwende kracht en een bijna onuitputtelijke bron van energie. De Maan die in Kreeft staat, zorgt voor een zekere verbinding met het publiek. Zon/Neptunus is heel goed in sympathie opwekken en Mercurius in Weegschaal kan meestal een innemend betoog houden. De donaties blijven binnenkomen en ook als Lenie ’t Hart niet langer zelf aan de roer staat – zal de creche gewoon doorgaan.

Horoscoop Lenie ’t Hart: Maar Lenie ’t Hart heeft ook iets met Saturnus. De zeehondencrèche is begonnen in 1971 – toen Lenie rond de 30 jaar oud was. Dit is een belangrijke keerpunt in menig een mensenleven, omdat ergens tussen de 29e en 30e levensjaar Saturnus terugkeert naar de plek waar hij bij de geboorte stond. Astrologen noemen dit fenomeen, de Saturnus terugkeer. Met vindt dikwijls in deze periode haar lotsbestemming. Het lijkt alsof je ineens weet wat je wilt doen.

Momenteel is Saturnus in transit over Lenie’s radix Mercurius – juist op dit moment breekt het nieuws dat ze gaat stoppen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, vrouwen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *