De horoscoop van Hans Hillen: Het zal zo’n vaart niet lopen…

De horoscoop van Hans Hillen * 17/6-1947 Den Haag  (tijd onbekend) Minister van Defensie. door Ton Brakenhoff

Het zal zo’n vaart niet lopen’ zal Hans gedacht hebben en lukt het dan wordt ik bijgeschreven op de lijst ‘Koene Hollanders’ direct na Piet en Albert Hein. Dat het mislukte heeft alles met Neptunus te maken, zijn Neptunus had namelijk net een oppositie met Jupiter. Een magnifiek aspect voor hèn die de hoogste eer nastreven, maar je wordt er ook wat gemakzuchtig door en… gemakkelijk te belazeren. Hillen heeft best een aardige verjaardagshoroscoop. Ik las dat hij van huis uit journalist is en met een Mars oppositie Jupiter aspect op zijn Mercurius is dat meer dan goed!! Daarbij heeft hij een Zon conjunct Uranus en ook dat is prima. Uranus-mensen hebben iets bijzonders, ze hebben een eigen standpunt, ze steken net even boven de andere stervelingen uit. Daar zit echter een lastig kantje aan: ze zien je eerder en het wekt jaloezie. Daar komt natuurlijk niemand voor uit dus krijgt hij het predikaat ‘arrogant’ opgespeld. Niks van aantrekken Hans! Tweelingen pak je zomaar niet, die rollen er wel doorheen en die gammele helikopter mogen ze houden! Hij zoop en de benzine is hartstikke duur. Puntje voor bezuiniging. De horoscoop van Hans Hillen:

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

7 Reacties op De horoscoop van Hans Hillen: Het zal zo’n vaart niet lopen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *