Week Horoscoop: De gehaastheid van de Ram zorgt voor innerlijke onrust

Week horoscoop: De week begint met 8 van de 10 planeten in de hoofdtekens – alleen Venus en Neptunus in Vissen staan in een andere kruis. Met 5 planeten in Ram – staat deze energie voorop. Er is een grote behoefte aan aktie. De uitdaging op dit moment is om oog voor anderen te hebben.

Week horoscoop: Mercurius retrograde en conjunct met Jupiter in Ram (exact op dinsdag) geeft een scherp, agressieve toon – gekoppeld met dominante trekjes zeker waar het om eigen ideeen gaat. Er lijken prikkels overal vandaan te komen – welk tot een gevoel van gehaastheid kunnen leiden met innerlijke onrust als gevolg. Het denken draait door. Zorg dus voor voldoende rust en ontspanning. Mars in Ram heerst over deze conjunctie, zodat het heel belangrijk wordt om eerst te denken voordat je tot actie over gaat. Heb je alle feiten? Ben je goed geinformeerd? De kunst is om niet te snel te handelen, conclusies te trekken, enz. Doe dus rustig aan!

Week horoscoop: Mars in Ram moet nog de oppositie met een retrograde Saturnus in Weegschaal maken (18 april exact) tot die tijd blijft Mars in zijn handelen beperkt. Dit is een heel frustrerend aspect die dikwijls met tegenslagen en teleurstelling gepaard gaat. Het maakt zwoegerig.  Gelukkig gaat Mercurius direct op 23 april – waardoor plannen veel makkelijker van de grond zullen komen. De periode waar we ons nu in bevinden leent zich uitstekend voor het voorbereiden van, voor het brainstormen, ideeen vergaren, enz. Ram is alert – ziet alles – en heeft oog voor het nieuwe. Nogmaals de kunst in om gecentreerd te blijven.

Week horoscoop: De exacte vierkant tussen Mars in Ram en Pluto in Steenbok vindt plaats vanavond op 22.36 (LT). Deze stand kan erg agressief maken en was ingaand vorige week zaterdag toen de schietpartij in Alphen a/d Rijn plaatsvond. Meer hierover in een aparte post.

Fijne week… Elizabeth

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Week Horoscoop: De gehaastheid van de Ram zorgt voor innerlijke onrust

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *