Maan in Leeuw driehoek Jupiter: Je hart op je tong dragen..

Hoe krijg ik het voor elkaar om gebrek aan inspiratie te hebben als de Maan in Leeuw exact (en dan bedoel ik exact) driehoek met Jupiter staat?  Want je moet het geloven – ik opende SolarFire net – en dit is de stand van de planeten die ik aantrof!

Maan driehoek Jupiter – zoekend naar inspiratie!! Nou dat klinkt al meteen een stuk positiever. Maar zo voel ik me ook. Deze energie is expansief, een tikkeltje ego-centrisch en vol overtuiging. Het is ‘UP’ in plaats van ‘Down’ – optimistisch is het juiste woord. Alles zit in het teken van vooruitgaan. De zon straalt, de lente is in volle gang.

Vandaag moet je je hart op je tong dragen –  en open en eerlijk wezen over de eigen emoties. De combinatie Maan/Jupiter houdt van drama en geeft de behoefte om het middelpunt van de belangstelling te zijn. Vanavond staat de Maan tevens ook in driehoek met de Zon in Aries. We zitten dus in de periode van de wassende maan. Het is een tijd van zaaien.

Al heb je zoveel twijfels – heb liever vertrouwen. De planeten dagen ons uit vandaag om te genieten van het leven zoals het zich voordoet.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Maan in Leeuw driehoek Jupiter: Je hart op je tong dragen..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *