Week horoscoop:Venus conjunct Uranus in Ram… de vonken spatten er van af

Week horoscoop: Vanochtend vroeg was het Volle Maan – in Weegschaal. Hiermee is een hoogtepunt bereikt in de huidige zon/maan/aarde cyclus die begonnen is met de nieuwe maan op 3 april in 13. graden 20 Ram. Gezien de grote hoeveelheid planeten in Ram (soms 6) – is het moeilijk geweest om een balans te vinden tussen zelf en anderen, tussen afhankelijkheid en egoisme, tussen besluitloosheid en daadkracht. Ram kan zowel gepassioneerd als agressief zijn – Weegschaal (waar Saturnus als eenling in staat) daarentegen is bewust van de alternatieven en tegen alle vormen van geweld.

Week horoscoop: Vandaag is een uitstekende dag voor zelfreflectie. De Maan staat nu al in Schorpioen – dus het is belangrijk ook om bij diepere emoties en gevoelens stil te staan. De dagen rondom de Zon/Maan oppositie (de Volle Maan)  bieden altijd de kans om je zelf-kennis te vergroten. En trouw blijven aan jezelf – past helemaal bij de stilstaande Mercurius later deze week  (op zondag gaat Mercurius weer vooruit lopen). Mercurius is in Ram, dus de vraag is: hoe kun je voor jezelf kiezen – en oog voor anderen (the big picture) hebben?

Week horoscoop: Morgen (dinsdag) staat Mercurius conjunct met Mars – dit voelt nogal heet aan – dus tot tien tellen voordat je iets zegt, zodoende sluit je verbale agressie uit. Forenzen onder druk! Ik denk ineens aan die film “Falling Down” met Michael Douglas. 🙂 Pas ook op met messen! Kok? Wees gewaarschuwd.

Week horoscoop: Op woensdag maakt de Zon de overstap naar het sensuele en verlangende Stier – maar omdat Venus (heerser van het teken Stier) een dagje later Vissen verlaat en Ram binnenloopt – houdt de Zon alsnog een beetje van de passie van de Ram. Stier is vanuit zichzelf een nogal conservatief teken die niet op veranderingen uit is – maar Venus maakt vrijwel direkt een conjunctie met Uranus (zaterdag exacte) waardoor de kans op opschuddingen (zeker in het liefdesleven) tot de mogelijkheden behoort.

Week horoscoop: Ja ..Venus conjunct Uranus in Ram. De vonken spatten er van af. Opwinding, erotiek, plotseling verliefd worden of een relatie plotseling beëindigen. Kunst, cultuur, computers, het lanceren van een nieuw produkt. Spanning om te snijden! Later deze week nog meer nieuws over Venus conjunct Uranus in Ram.

Ik wens jullie een hele fijne week..

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Week horoscoop:Venus conjunct Uranus in Ram… de vonken spatten er van af

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *