Week horoscoop: Venus sterke speler, Kate Middleton’s grote dag

Week horoscoop: Het astrologische plaatje wordt nog altijd gedomineerd door een overvloed aan planeten in het vuur teken Ram. Het weer is dan ook de afgelopen dagen ongekend hoog geweest, en de temperaturen lopen overal in Europa op. Saturnus retrograde staat tegenover de groep planeten in Ram – en deze week is Venus aan de beurt om de oppositie met Saturnus te maken. Venus oppositie Saturnus – zondag exact – staat bekend als een moeilijk aspect die vaak met remmingen in de liefde te maken heeft. Bij de geringste weerstand trekt Venus zich terug. Venus voelt als het ware de koelte van Saturnus – en de passie ebt weg. Het pure genieten kan moeilijk worden onder zo’n stand. Dit aspect komt ook vaker voor als er problemen op sexueel gebied voorkomen (frigidity).Venus is trouwens op woensdag in vierkant met Pluto wat op machtproblematiek in een relatie kan duiden. Manipuleren of gemanipuleerd worden. Het is vooral belangrijk onder dit aspect om een gelijkwaardige relatie te hebben.

Week horoscoop: Alles bij elkaar opgeteld is Venus een sterke speler deze komende week. Samen met de Maan zorgt zij voor de meeste aktie tussen de planeten onderling. Het evenement van de week is de “Royal Wedding” van Prince William en Kate Middleton aanstaande vrijdag. Venus staat in Ram – en is in exact sextiel met Kate Middleton’s Mercurius. De ogen  van de wereld zijn nu op Londen gericht… Wat zal Kate Middleton dragen, welke jurk, wie is de ontwerper, wie zal er allemaal zijn? En met Saturnus in beeld – wie zal er niet zijn? Wie is niet uitgenodigd? Kate Middleton staat in het middenpunt van de belangstelling. Transit Saturnus staat in Weegschaal – en is conjunct met de Zuid-Knoop (1e huis) van de horoscoop van de UK. Saturnus is tevens heerser van de UK Zon in Steenbok. De Noord Knoop staat in het 7e huis  – en is nu in oppositie met Saturnus – dit duidt op een breuk met de oude tradities. Kate Middleton en Prince William hebben best lang met elkaar samen gewoond, en verder nog, Kate Middleton is niet van niet adelijk komaf. Saturnus is “the establishment” de ‘bevestigde norm’ en die houdt van Venus!!

Week horoscoop: De horoscoop van de UK

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *