Horoscoop “The Iceman” door Ton Brakenhoff

The Iceman: Wim Hof  * 20/4-1959  Sittard  (tijd onbekend) door Ton Brakenhoff

Dat heb je met het warme weer, je zoekt verkoeling en soms gaat een gesprekje daarover naar een persoon die daar grootmeester in is, in dit geval naar Wim Hof: the Iceman. Als je Wikipedia er op na slaat kun je zien waar het over gaat: in 2007 wilde hij in korte broek en op sandalen de Mount Everest beklimmen, hij kwam op 7200m en moest toen terug wegens bevroren tenen. In 2000 zwom hij 100 meter onder een dikke laag poolijs door. Nu is dat water gewoon allemaal 0 graden maar boven water was het wel min 20 graden. Bij zijn laatste stunt zat hij tot zijn nek in een bak gevuld met ijsblokjes, hij hield het er 1 uur, 44 min en 20 sec in uit. Op de foto, die hier jammergenoeg niet mag worden getoond, heeft hij een zweetband om het voorhoofd, je moet er maar op komen! Een bijzonder mens met een bijzondere horoscoop (ongeldige ascendant bij gebrek aan geboortetijd).

Het eerste dat opvalt is de Zon Neptunusoppositie, het aspect van de mysticus. Mercurius staat vierkant op de oppositie van Mars met Saturnus. Dit harde aspect heeft hij Mercuriaal onder controle. Opvallend is ook de mooie driehoek die de Zon maakt met Pluto en Saturnus. Er zijn meer harmonische aspecten en je ziet dat deze horoscoop een prachtig bouwwerk is van krachten die elkaar in evenwicht houden. Een evenwicht dat hij blijkbaar instaat is overeind te houden maar of hij er de honderd mee haalt valt te betwijfelen. Horoscoop, ‘The Iceman

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *