Update: Astrologie Workshop Uranus in Ram

Workshop Uranus in Ram zondag 29 mei

Update: Er zijn nog 2 plaatsen vrij voor deze middag workshop.

Op zondag 29 mei geef ik een middag workshop in Amsterdam. Tijdens deze workshop ga ik zowel naar de mundane betekenis van Uranus in Ram kijken als naar het cyclus van Uranus/Pluto. Hier wordt speciaal aandacht besteed aan hoe de opkomende vierkant tussen deze twee planeten als transit uit zal werken in de geboorte horoscoop.

Ik zelf – en velen anderen – zullen ook de komende tijd transits van Uranus op radix Uranus meemaken. Deze transits zullen nu mede door de Pluto vierkant gekleurd worden. Enerzijds zal de behoefte om te veranderen veel radicaler kunnen zijn (vooral bij de mensen die de transit Uranus vierkant radix Uranus straks meemaken), anderzijds mensen die de transit Uranus driehoek radix Uranus meemaken – kunnen weigeren door de druk van Pluto de nodige veranderingen door te voeren. Een ding staat vast, de transits van Uranus krijgen een heel andere dynamiek door de Pluto ondertoon.

Breng je horoscoop en je inspiratie mee!!

De workshop Uranus in Ram in Amsterdag begint om 13.30 en duurt tot 17.30. De kosten voor deze middag bedragen Euro 45,=. Maximaal aantal deelnmers: 10. Voor overige informatie en aanmeldingen, contact Elizabeth: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *