Horoscoop:De geboorte en dood van Osama Bin Laden

Dank aan Paul Sullivan voor deze link naar een Duitse mundane astrologie blog – die de geboorte data van Osama Bin Laden prijs geeft. De data zou van de geboorte akte komen (bron is Karen Hamaker). De horoscoop van Osama Bin Laden, geboren 10 maart 1957, 10.58 am, BAT, Jiddah, Saudi Arabia, 21N30, 39E12.

De exacte data voor de dood van Bin Laden is wat moeilijker te achter halen. Via Twitter weten we dat in ieder geval vanaf 1 uur iets gaande was in Pakistan.

“At 1:09 a.m., Athar wrote, “A huge window shaking bang here in Abbottabad Cantt. I hope it’s not the start of something nasty.” Read more: http://www.bellinghamherald.com/2011/05/02/1997366/two-pakistanis-provided-twitter.html#ixzz1LNVkhnT8

Volgens de BBC heeft de aanval +/- 40 minuten geduurd. Deze horoscoop is voor 01.30, 2 mei, lokatie Abbotabad, Northern Pakistan.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd, , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Horoscoop:De geboorte en dood van Osama Bin Laden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *