Astrologie-boeken.nl, biedt grote selectie antiquarische en 2e hands astrologie boeken aan

Astrologie-boeken.nl is een online website met meer dan 652 astrologie boeken in het Nederlands, Engels, en Duits. Astrologie-boeken.nl is overgenomen in december 2010 door Chaldea, Spiritueel Centrum. Het is de bedoeling dat geïnteresseerden maandelijks een overzicht toegestuurd krijgen van de bij astrologie-boeken.nl nieuwe beschikbare titels.
Als je belangstelling hebt om het maandelijkse overzicht te ontvangen  kun je een email sturen naar Anita Ilmer: info@astrologie-boeken.nl – Om bij alle links in deze post te komen, zal je waarschijnlijk op artikel titel moeten klikken.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in web resources en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *