De Ronde van Italië: Horoscoop Graeme Brown

Horoscoop Graeme Brown * 9/4-1979 Darwin Austr.  (tijd onbekend) door Ton Brakenhoff
Zaterdag begint de Giro ofwel de Ronde van Italië, u weet wel die ronde die dit jaar gewonnen gaat worden door Vincenzo Nibali. Als hij nog leeft, want ik hoor of zie niet veel van hem. De Raboploeg gaat echter met groot materieel naar Italië:  Graeme Brown,
Stef Clement,  Jos van Emden, Rick Flens, Steven Kruijswijk, Tom-Jelte Slagter, Bram Tankink
Pieter Weening en Dennis van Winden. Theo Bos ontbreekt door een valpartij in de Vuelta en op zich is dat jammer want hij begon zich te mengen onder de grote sprinters van dit moment. Graeme Brown zal hem nu vervangen, een Australiër, en van Australiërs in alles te verwachtten, zeker in het sprintgeweld. Ze durven alles. Deze Australiër heeft extra geweld in zich want het is een Ram en Rammen, het woord laat het al zien, zijn niet bepaald voorzichtig!

Even een kijkje in zijn horoscoop: Al direct valt Mercurius conjunct Mars (maximaal in Ram) op. Een Mars die deel uitmaakt van een driehoek met Jupiter en Uranus. Ik zou dat een ‘gelukkige’ Mars willen noemen. Dan het explosieve aspect van Zon oppositie Pluto, ook het aspect van een eenling. Hij bepaalt zelf wel wat hij doet en is daarom wellicht de eerste man van de ploeg. Dan is er nog het aspect van Venus opp Saturnus waar de Maan bij staat; hij kan zijn kansen afwachten. Als nu die Ram een beetje wil meewerken kunnen we nog een aardige paar eerste dagen beleven, want uitrijden zal hij hem niet doen.

De horoscoop van wielrenner Graeme Brown:

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op De Ronde van Italië: Horoscoop Graeme Brown

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *