Week horoscoop: Nog meer Ram en wie durft wint…

Week Horoscoop: Uranus, Mercurius, Venus, Jupiter, en soms ook de Maan – hebben de afgelopen weken naar de pijpen van Mars moeten dansen. Dat zoveel planeten, voor zolang bij elkaar in het teken Ram gestaan hebben is zeer uitzonderlijk. Precies hoe uitzonderlijk  kun je aan deze data zien. * (Met dank aan Dan Ciubotaru voor de link.) Bijvoorbeeld de laatste keer dat Mercurius, Venus, Mars en Jupiter – gedurende 20 dagen met elkaar in dezelfde teken stonden was in 1680 in Stier!!

Week Horoscoop: Maar aan alles komt een einde en op woensdag maakt Mars de overstap naar Stier – waar hij veel van zijn essentieele waardigheid kwijtraakt : Mars is vernietigd in Stier, zijn passie is als het ware getemd.. Stier houdt meer van lekker luieren dan veroveren.

Week Horoscoop: Maar maak je borst toch maar nat… In deze laatste week van de vuur extravaganza staan – enkele uren na het vertrek van Mars – Venus en ook Mercurius conjunct met Jupiter in Ram.

Week Horoscoop: Venus/Jupiter = vrouwen zaken? Jupiter heeft met het buitenland te maken – een buitenlandse vrouw in het nieuws. Venus is tevens heerser van het Islam. Het laatste woord over de VS inval in Pakistan is nog niet gesproken. Venus heeft ook met kunst en cultuur te maken en Jupiter met geschiedenis, uitbreiding, filosofie.

Week Horoscoop: Jupiter/Mercurius zou met een onthulling gepaard kunnen gaan een artikel op het voorpagina van de krant, een twitter aktie. Mercurius in Ram blinkt uit in het versturen van korte berichten. Een gerucht dat circuleert die een negatieve uitwerking op de autoriteiten heeft. Saturnus is tevens vernietigd in Ram.

Week Horoscoop: Conjuncties signalleren het begin van een cyclus – en Ram – is het eerste teken van de dierenriem. We zitten nog steeds in het gebied van een nieuwe ronde van nieuwe kansen – nu specifiek op het gebied van relaties (Venus), communicatie (Mercurius) en geluk (Jupiter). Waar deze conjuncties in jouw eigen horoscoop vallen – geven een plek aan waar vernieuwing nodig is. Jupiter schenkt vertrouwen – Venus is gepassioneerd – en Mercurius zit bomvol ideeën. Het is een week waarin we niet al te behoudend moeten zijn. Niet vergeten… wie durft, wint!

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Week horoscoop: Nog meer Ram en wie durft wint…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *