Horoscoop: Coca-cola 125 jaar

http://www.youtube.com/watch?v=VklcxBrYMg0&feature=player_embedded

John Pemberton * 8/7-1831 Knoxville Georgia (tijd onbekend) – Uitvinder van de Coca Cola door Ton Brakenhoff

Coca-Cola 125 jaar! Hoe geïnteresseerd kan men zijn naar de horoscoop van de uitvinder van de Cola? Toch zette het krantenberichtje gisteren dat Coca-cola 125 jaar bestond, de raderen in werking. Alleen de raderen, de speekselklieren gooide gelijk het bijltje er bij neer, ik had de hele dag last van een droge mond. Dat komt nog uit mijn schooltijd toen ze ineens Cola verkochten in de kantine. Door het tussen-de-middag verorberen van de boterham met een Colaatje kon ik thuis geen hap meer door mijn keel krijgen. De Sahara was er niets bij! Er kwam nog een herinnering boven. Vroeger konden wij slechts autorijden als we er eerst een halve dag aan hadden gesleuteld. Een advies uit die dagen bij het loshalen van vastgeroeste moeren luidde: ‘beetje Cola er op en moet jij eens kijken’! ‘Geen moer’ (daar komt die uitdrukking vandaan), zonde van de Cola!!

Horoscoop: Coca-cola 125 jaar: Terug naar de uitvinding. De dag is moeilijk te bepalen. Iets in begin mei 1886. Neptunus (in Stier!) conjunct Pluto driehoek Uranus conjunct Jupiter, maar om daar nu Cola op uit te vinden? De horoscoop van Pemberton is iets duidelijker: van Venus conjunct Saturnus krijg je een vreselijk droge keel verder heeft Zon vierkant Pluto geld nodig en ja, Pemberton was een uitvinder:  Mars oppositie Jupiter Uranus conjunct.  Mooie uitvinding toch wel, je knapt er altijd van op!! Horoscoop John Pemberton


Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology, TonBrakenhoff en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

10 Reacties op Horoscoop: Coca-cola 125 jaar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *