Giro d’Italia: horoscoop Pieter Weening

Horoscoop Wielrenner Pieter Weening 5/4-1981 Harkema Frl. (tijd onbekend) door Ton Brakenhoff

Winnaar 5e etappe Giro d‘Italia, aankomst Orvieto.  Wat een prachtige overwinning! Winnaar van de rit én leider van het klassement en dus drager van het Rose! Vanuit de astrologie ben ik enigszins overdreven gefocust op de potentiële winnaars van de grote ronden, vaak mannen met een Jupiter-Neptunus conjunctie, zoals op dit moment Vincenzo Nibali (vandaag 6e). De dagritten worden echter gemaakt door de sprinters of klimmers afhankelijk van het parcours, en er zijn ritten voor de avonturiers of voor de mannen die zomaar een goede dag hebben. Dat zijn eigenlijk voor de wielerliefhebber de mooiste overwinningen. Vandaag dus Pieter Weening en nee, geen Jupiter-Neptunus aspect, maar wel een heel belangrijk Wieleraspect nl. de Venus-Mars conjunctie. In dat aspect zit ‘beweging’, een motortje, een tol. Mars stuwt en Venus trekt aan, denk aan iemand op een draaikruk die al draaiend de benen intrekt. Anquetil had het, Merckx had het, Indurain had het. Onze eigen Jan Janssen had het en… Pieter Weening heeft het. Kijken we verder even naar zijn horoscoop dan zien we ook nog een Jupiter Saturnus conjunctie. Dat is een sprintaspect. Pieter staat in de boeken als ‘klimmer’ (Venus-Marsconjunctie) met Jupiter Saturnus kan je meer en heb je ook een ‘eindschot’. Zie Jan Janssen. Dan moet je wel voluit durven gaan! Jan Janssen had de Mercurius-Uranus conjunctie in Stier, eenmaal ontketend is daar geen houden aan. Pieter heeft Mercurius driehoek Uranus vierkant Neptunus, kortom: niet gek genoeg. Wel een mooie overwinning, tranen in de ogen!!

Horoscoop Pieter Weening

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *