Steenbok op stap: de astroloog is weg?

Ik heb de Zon als heer 10 – en het 10e huis en heer 10 – zijn in mijn ogen de aanduiders van de moeder. Met Leeuw op de midhemel – is de Zon de heerser van mijn 10e huis – en die Zon staat momenteel behoorlijk in de vuurline. De drievoudige conjunctie (Mercurius, Venus, Jupter) in Ram  op woensdag stond conjunct met mijn radix Mars en in vierkant met mijn Zon (3e huis) en tevens ook met mijn Maan in Kreeft (9e huis). De berichten vanuit het buitenland stellen me niet gerust. Ze wakkeren (Jupiter) eerder de emoties (Maan) aan. Als ras echte Steenbok kon dit niet anders dan tot concrete maatregelen leiden. De gezondheid van mijn moeder is wederom de aanleiding voor een buitenlandse reis. En toch met Jupiter zo dominant in beeld – en wat ons allemaal zoveel goeds doet -is het bij elkaar komen van de hele familie. Wat is het geweldig om die kracht van ‘clan’ weer eens te voelen.

De astroloog is weg. Tegen de tijd dat je dit bericht leest – ben ik voor de tweede keer binnen een korte tijd op weg naar de UK. Om mijn afwezigheid te overbruggen komen er wat links naar – in mijn ogen interessante astrologie sites  – en als het een beetje meezit zal er ook een YouTube filmpje voorbij komen. Mijn keek op de week – is er natuurlijk wel. Zo.. De astroloog is misschien weg – maar “the show goes on”.

Fijn weekend… Elizabeth

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd, . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Steenbok op stap: de astroloog is weg?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *