Week horoscoop:Over Venus, Mindfulness en schoonheid..

Week horoscoop: Is het niet wonderlijk hoe de natuur in al haar schoonheid je plotseling in beslag kan nemen? Wandelend, ineens valt je oog op een bloem, een blad, een regendruppel. De mooie lichtval in het bos ontroert je. De melodie in de zang van een vogel, dwingt je er bij stil te staan. De natuur is er altijd – maar soms lijkt ze meer aanwezig te zijn. Het ene moment is het andere niet. Is dit mindfulness? Wat het ook moge zijn, het moment dat we onze aandacht ergens op richten worden onze waarnemingen aangescherpt. De mooiheid kan soms overweldigend zijn.  Mijn moeder wordt vandaag 84 – en hoe!! Het is alsof de hemel zijn beste kleding aantrekt. Wat zie ik daar een prachtige drievoudige conjunctie aan de hemel staan: Venus, Mercurius, Mars in het sterrenbeeld Stier. Wat een verjaardags cadeau – voor het eerst in een lange tijd al haar familie om haar heen . Het is mooi mam. Misschien ziet ze niet wat ik zie…. maar dat is mindfulness, of wat jij het zelf wilt noemen. Dit is goed zo.

Week horoscoop: Venus staat ineens in het middelpunt van de belangstelling- en alle Stier planeten moeten naar haar pijpen dansen !! De overwinning van de schoonheid lijkt compleet!   Na alle Ram energie – voelt de Stier als een warm bad. Stier heeft geduld, is opbouwend en praktisch ingesteld. De nut en waarde van dingen – worden nu getoetst. Venus in Stier – is zintuigelijk, ruiken, proeven, aanraken. De sensueele kant van het leven krijgt meer ruimte. Het is een goed moment om aandacht te besteden aan liefde en genegenheid. Venus in Stier heeft iets aangenaams en warm. Als we van die kracht bewust worden, en dat ook uitstralen, wat een energie komt er dan vrij. Daarnaast is dit ook een super creatieve combinatie. Liefdevolle oplossingen, liefdevolle aktie.

Week horoscoop: Deze hele week door – blijven Mercurius/Venus/Mars met elkaar optrekken.

Week horoscoop: Mindfulnesss…  Deze website geeft een mooi overzicht van alle hemelverschijnselen die vanuit Nederland te zien zijn tot 12 juni 2011. Ga naar buiten. Sta er even bij stil!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Week horoscoop:Over Venus, Mindfulness en schoonheid..

  1. Pingback: Week horoscoop: De drie in Stier, Venus domineert - Keek op de Week | Astrologieblog.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *