Neptune in Pisces..

This film featuring Steven Forrest was made last year at the NORWAC astrology conference. For my Dutch readers – just want to remind you that there are still places available for my workshop on Neptune in Pisces, on July 3rd. This is going to be a really interesting afternoon of astrology. The group will be small – maximum 10 people – so there will be plenty of opportunity to look at our own horoscopes. So don’t Miss It. The lecture – which I also gave earlier this year in Groningen – will greatly increase your mundane understanding of Neptune in Pisces.

The Neptune in Pisces workshop will be given in DUTCH!!

You can register by sending an email to: hathway77@hotmail.com

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Neptune in Pisces..

  1. Gala zegt:

    “Geestig” de dubbele Steven op 2.20 min. en 6.38 min! Neptunis in Vissen, het loslaten van realiteit versus Waterman het wakker schudden. Neptunus wat aangeschoten! Ook al is het een montagefout(Uranus) het beeld is duidelijk zichtbaar! Ook al hebben we kennis besef we kunnen niet geloven wat we zien. Oeps foutje we weten het alle zeker, nietwaar!? De revolutie in het Midden-Oosten slechts een slaapwandeling. Bid en werk het alle EEN met ENE dictator het vervolg!? De reaktie in bewustzijn van vele zielen bewusteloos geslagen vanaf volgend jaar? Ook de onzichtbaarheid van de sociale netwerken die dit in gang hebben gezet, ook Neptunus/Uranus was mind-blowing! Neptunus in eigen teken zeker weten niet objectief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *