Week horoscoop: De drie in Stier, Venus domineert

Week horoscoop: De hemel wordt nog altijd gedomineerd door de drievoudige conjunctie tussen Venus, Mars en Mercurius in het sensueele aarde teken, Stier. Venus is de dominatrix hier: zij heerst over Mars en Mercurius. Zo boven – zo beneden. De afgelopen week zijn wij overspoeld met nieuws (Mercurius) over mannen (Mars) die door hun liefdesleven (Venus) een vrije val maken. Mars is vernietigd in het teken Stier – en alhoewel Mars van de vrouwen houdt – kan zijn gedrag hem in de problemen brengen. Ik denk natuurlijk aan Arnold Schwarzenegger, Dominique Strauss-Kahn. Pluto is ook in verbinding met de drie in Stier geweest  – zodat het hier om diep verankerd gedrag gaat. Strauss-Kahn zou allang een rokkenjager zijn – die alleen door macht in de zadel kon blijven. Schwarzenegger daarentgen hield zijn affaire en een zoon tien jaar lang geheim. Pluto is natuurlijk de geheimzinnigheid troef.

Week horoscoop: De drie in Stier, blijven deze hele week ook in beeld. Voor meer informatie over de invloed van de drievoudige conjunctie van Venus, Mars en Mercurius in Stier, verwijs ik jullie ook naar mijn vorige week horoscoop.

Week horoscoop: Met de Zon in Tweeling en Mercurius in Stier, lijkt het dagelijkse leven momenteel wat complexer te worden. Tweeling zoekt naar de nuances, is soepel in het denken, en kan met tegenstellingen leven. Echter de heerser van Tweeling – Mercurius staat nu in Stier. Stier is een vaste teken – en niet altijd in staat om subtiliteit te zien. Het denken komt langzaam op gang maar in sommige situaties zal een snelle reactie vereist zijn.  Tweeling is een meester in ‘one-liners’ en vindt dat een leugentje om best wil mag, Mercurius in Stier is wat stugger. Ik zie het zo. De Zon (de directeur) zet situaties in scene  – helaas vergeet de acteur zijn tekst!! Verwacht strubbelingen  – maar dan vooral in de communicatie.

Week horoscoop: Tot donderdag staat de Zon in sextiel met Uranus. Hier ben ik erg blij mee. Een uitstekende tijd om astrologie onderzoek te doen. Mijn zoon is deze hele week op school reis  – en ik heb alle ruimte om me heerlijk bezig te houden met Uranus in Ram. Er zijn nog een paar plaatsen voor de middag workshop aanstaande zondag in Amsterdam,  Mail mij voor meer informatie. (hathway77@hotmail.com)

Fijne week allemaal.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Week horoscoop: De drie in Stier, Venus domineert

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *