Horoscoop: 10 jaar Maxima

Horoscoop: Maxima * 17/5-1971 Buenos Aires 20.05 BZT (bron Wout Hendrickx) Door Ton Brakenhoff

Door de aandacht die er is bij ’10 jaar Maxima’ realiseerde ik me dat ik nooit echt naar haar horoscoop heb gekeken. Komt misschien ook doordat de halve Astrowereld dat al doet en er bladzijden over vol schrijft. Een boek kan ik goed lezen maar bij een persoonsbeschrijving van meer dan een half kantje ben ik meestal weg. Het hoeft ook niet zo uitgebreid, dat gebeurt in het echt ook niet. Ik heb bijvoorbeeld een opa (de bloemenkweker) niet gekend dus vroeg ik eens aan iemand die hem goed gekend heeft: ‘Wat was mijn opa eigenlijk voor man?’ Hij antwoordde: ‘Het was een goed kereltje; hij had een sjaaltje om en liep altijd met zijn jas los’. Dat was voor mij genoeg en ik was zomaar trots op hem! Nog! Nu maar even naar Maxima.

Direct valt een bijzondere lijn in de horoscoop op, de oppositie van Zon/Saturnus met Jupiter/Neptunus. Twee zeer bijzondere conjuncties die de ascendant raken, want Saturnus is Heer ascendant en de Zon daaraan verbonden is het Zonnetje dat wij zo graag zien. Zon conjunct Saturnus geeft kracht; die mensen kunnen veel verdragen. Die krachtuitstraling is gekoppeld aan Jupiter Neptunus en die conjunctie laat Vrijheid zien. Pluto driehoek op deze oppositie haalt er de angel uit. Maan in het vrije Teken Waterman plus een aardige driehoek van Mercurius/Venus met de Maan waar ook de ascendant in meedoet. Nadelen? Beetje koppig misschien (Stier en vergis je niet in Zon/Saturnus) en geen Water in de horoscoop. Het traantje kwam van ver, daar moest Neptunus bij helpen. Maar het was er precies op tijd net als Maxima zelf.

De horoscoop van Princess Maxima

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, mensen, mundane astrologie, TonBrakenhoff, vrouwen en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Horoscoop: 10 jaar Maxima

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *