Horoscoop: Ratko Mladic opgepakt

Sinds gisteren domineert de arrestatie van Ratko Mladic het nieuws. Vijftien jaar is hij voortvluchtig – veel langer dan Osama Bin Laden of Saddam Hussein. Nu wordt hij -eerder of later -naar Den Haag gestuurd waar hij terecht zal staan voor de moord op duizenden moslim mannen. Volgens de Volkskrant is Ratko Mladic in Lazarevo opgepakt op donderdag 26 mei op 05.30. Horoscoop: Ratko Mladic opgepakt.

Hij zou verraden zijn: de autoriteiten hebben een ’tip’ gekregen. Neptunus planeet van de deceptie staat paal op de midhemel. Moordenaars vallen onder het 7e huis – en Jupiter eind Ram is een passend symbool voor een militaire generaal. Neptunus staat in Vissen – en is beheerd door Jupiter. Deze horoscoop doet mij denken aan een Judas figuur. De persoon die Mladic verraden heeft zal waarschijnlijk een vriend zijn, iemand van zijn ‘inner circle’. Het 11e huis – is tevens ook het huis van “the fidelity or falseness of friends”.

Het is wel erg opvallend dat de klopjacht op zowel Osama Bin Laden als Ratco Mladic – na zoveel jaren – binnen drie weken is opgelost. Ik heb hier beide horoscopen in een bi-wiel gezet. Al is de Saturnus/Uranus oppositie wijd – doet deze horoscoop mij  toch vermoeden dat de t-vierkant in hoofdtekens, met Pluto als focal planeet en dus de sleutel figuur, een belangrijke rol in beide gebeurtenissen gespeeld heeft.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd, . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Horoscoop: Ratko Mladic opgepakt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *