Week horoscoop:Zon, Mercurius, Tweeling, de tempo gaat omhoog

Week horoscoop: Tot de nieuwe maan/zonsverduistering op woensdag – lijken de Stier planeten de overhand te hebben. Dit heeft mede te maken met de zeer sterk geplaatste Maan. Op maandag en dinsdag staat de Maan in het teken waarin ze verhoogd is, Stier. De Maan in Stier is een stabiliserende faktor, een rots in de branding, die de emoties in evenwicht houden. Het zij zo. De Zon in Tweeling moet tot woensdag wachten eer hij de ruimte krijgt om zijn ware kleuren te laten zien.

Week horoscoop: Een dag na de eclipse – (die in de 11 graad van Tweeling valt) verhuist Mercurius naar zijn eigen teken. Wat een opluchting. Een betere bondgenoot kan een Tweeling Zon niet wensen. De dualiteit, mentale kracht, speelsheid, sluwheid, vermogen om een ‘deal’ uit het niets te smeden van de Tweeling– wordt dubbele onderstreept door de prachtige driehoek naar Saturnus in Weegschaal. Het is deze Mercurius die de humor en mentale vitaliteit  heeft om het boodschap van de Tweeling Zon goed over te brengen.

Week horoscoop: Op vrijdag staat Mercurius vierkant met Neptunus – Een mistbank wordt opgetrokken? Een misleidend bericht? Een Tweet in de verkeerde richting? Mercurius in Tweeling – korte berichten – Neptunus schade en schande. Mercurius multi media, kranten, communicatie, Neptunus gif, rumor, smaad, chaos, intrigues. Let op het nieuws vrijdag – en geef je verhalen door!! Twintig minuten na de vierkant – slaat Neptunus om. Hij gaat retrograde. Genoeg is genoeg…Mercurius trekt door en maakt op zaterdag een sextiel met Uranus. Uranus!! Iets  ‘goes viral‘. Viral is een mooi woord dat zowel Uranus als Neptunus in zich draagt.

Week horoscoop: Het belooft een fascinerende week te worden. De tempo gaat vanaf woensdag omhoog. Over de eclips komt er nog een aparte post. Een hele fijne week… Elizabeth

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *