Over eclipsen en komkommers…?

Gisteravond zat ik er over na te denken.... eclipsen en komkommers. Toen waren de Duitse autoriteiten nog altijd bezig met hun onderzoek om de bron van de ehec-bacterie precies te achterhalen. Ondertussen is het een ramp voor de producenten van komkommers. Spanje is boos. Geen normale mens haalt het in zijn hoofd een komkommer te benuttigen. Zelfs de biologische komkommers waren verdacht.. De ziekte zou in het sproeiwater zitten. Paniek overheerst – en “Neptunus rules okay!” Dus gisteren zat ik erover na te denken…. over eclipsen en komkommers. Vandaag is er een eclips.. De maan neemt voor even het licht van de zon weg. De autoriteiten/ de experts (de Zon) worden onderuit gehaald. Komkommers zijn waterig – en qua heerschappij – vallen ze onder de maan. De maan is sterk tijdens een zonsverduistering. Gisteren dacht ik – dit kan niet de schuld van de arme komkommer zijn!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in eclipsen en getagd, . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Over eclipsen en komkommers…?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *