Over eclipsen en komkommers…?

Gisteravond zat ik er over na te denken.... eclipsen en komkommers. Toen waren de Duitse autoriteiten nog altijd bezig met hun onderzoek om de bron van de ehec-bacterie precies te achterhalen. Ondertussen is het een ramp voor de producenten van komkommers. Spanje is boos. Geen normale mens haalt het in zijn hoofd een komkommer te benuttigen. Zelfs de biologische komkommers waren verdacht.. De ziekte zou in het sproeiwater zitten. Paniek overheerst – en “Neptunus rules okay!” Dus gisteren zat ik erover na te denken…. over eclipsen en komkommers. Vandaag is er een eclips.. De maan neemt voor even het licht van de zon weg. De autoriteiten/ de experts (de Zon) worden onderuit gehaald. Komkommers zijn waterig – en qua heerschappij – vallen ze onder de maan. De maan is sterk tijdens een zonsverduistering. Gisteren dacht ik – dit kan niet de schuld van de arme komkommer zijn!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in eclipsen en getagd, . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Over eclipsen en komkommers…?

 1. Gala zegt:

  Alles bestaat voor ongeveer 2/3 uit water, zoals de mens en de planeet. Het water van Kreeft/Maan ander water dan Scorpio/Pluto die al borrelend uit het diepst van de oceaan het water moet transformeren, veel moet loslaten om als “stoom” het dagdagelijkse te overstijgen. Scorpio blijft meestal hangen in stoom afblazen.
  Het Neptunuswater “onaantastbaar”. Elk element kent een grondbeginsel en verheffing.
  Problemen met voedsel behoren volgens mij gewoon bij 6e huis/Maagd en Mecrurius. De grote verwarring het vierkant dat het met Nuptunus gaat maken. Is het de besproeiing, is het tomaat/sla/komkommer, toch iets anders? Ze weten de Bron niet! Misschien dat vrijdag Mercurius op nul graden Tweelingen het te weten komt.

 2. Lenie Kelder zegt:

  Volgens het Rulership Book vallen komkommers onder de Maan en het teken Kreeft. Tomaten horen bij Neptunus en Jupiter.
  Met Mercurius nu het teken Tweeling in en de Maan in teken Kreeft, zal er hopelijk wat duidelijkheid komen. Ik zit zelf heel erg aan Pluto teruglopende in de Steenbok te denken. Bacteriën vallen onder Pluto. Welke spiegel houdt hij ons voor, wat gaat er mis in de consumptie maatschappij?
  Er wordt heel veel geld verdient, misschien wel met producten die geen waarde meer hebben, omdat ze de juiste voedingsstoffen niet meer bevatten. De hele wereld kijkt nu naar dat systeem. We zullen zien wat de gevolgen hiervan zijn.

 3. Gala zegt:

  Waar komt de kennis van het Rulership Book vandaan! Moet toch iemand bedacht hebben!
  Heb zelf ook wat tips; hallucineerende paddestoelen voor Neptunus, kaviaar van een steurtje voor Jupiter.
  Zacht gekookt eitje voor de Maan, Kings Crab voor Leeuw, natuurprodukten voor de Maagd! Zou zomaar kunnen! Zie bij Neptunus/Jupiter echt geen tomaten, zou graag het verband horen?

 4. Elizabeth Hathway zegt:

  Hi Gala, Wat Jupiter betreft – misschien is het puur visueel. Een tomaat – zeker als het aan het rijpen is – lijkt heel erg op de planeet Jupiter. Trouwens, zou ik persoonlijk de heerschappij van zoiets als een tomaat nooit aan een buiten planeten verbinden. De buiten planeten hebben eerder met ‘nieuwe’ aspecten van het leven te maken dan met de ‘gewone’ alledaagse dingen.

 5. Cem zegt:

  E.coli superbug outbreak in Germany due to abuse of antibiotics in meat production: http://www.naturalnews.com/032590_ecoli_superbugs.html#ixzz1OLYLDvKA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *