Week horoscoop: Jupiter in Stier

Week horoscoop: Sinds zaterdag 4 juni – staat Jupiter in Stier. Stier is de tweede lente teken en draagt in zich de vruchtbare kwaliteit van het element aarde. Alles wat groeit heeft een bodem nodig, en Stier biedt zoete, vruchtbare grond. Met Jupiter in het teken Stier – zal er ongetwijfeld meer aandacht komen vanuit het collectief voor het boerenbestaan en voor de kwaliteit van ons eten. Wat gebeurt er allemaal met ons voedsel? Stier is zeer zintuigelijk, en wil ruiken, aanraken en proeven. Stier wil waarde voor zijn geld zien – en Jupiter is filosofisch. Mensen geven meer geld uit voor het eten. .  Goede tijden bij de biologische boer.

Week horoscoop: Jupiter houdt van groot en van buiten – dus er komt ook zowieso meer aandacht voor het buitenleven. Camperen in eigen land zal erg in trek zijn deze komende zomer vermoed ik. Het mag eenvoudig zijn maar dan wel met een beetje luxe.

Week horoscoop: Jupiter heeft met geluk te maken – en in Stier – komt het geluk van de kleine dingen. Niet vergeten, de Maan is verhoogd in dit vrij eenvoudige teken: familie, huis en haard worden ineens meer belangrijk. Het gezin wordt weer geprezen al de hoeksteen van de samenleving.

Week horoscoop: Stier heeft wel met concrete zaken te maken, met ontroerend goed, geld en bezittingen. Jupiter gokt graag – maar doet dat minder als hij in Stier staat. Jupiter in Stier is praktisch en opbouwend en absoluut in staat zijn kansen op materieële gebied te benutten. Jupiter in Stier weet waar munt uit te slaan is. Geen mooie praatjes – deze Jupiter is nuchter, zakelijk en aards.

Week horoscoop: Kijk waar deze Jupiter in je horoscoop staat. Op dat specifiek gebied kun je het komend jaar veel tot stand brengen. De vruchten worden zichtbaar en concreet. Jupiter in Stier brengt filosofie “down to earth’ – het is heel erg ‘hands on’ – en juist hierdoor is dit een Jupiter stand dat resultaten boekt.

Horoscoop Jupiter Ingress: klik om de image te vergroten

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week, mundane astrologie en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Week horoscoop: Jupiter in Stier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *