Horoscoop Wim T. Schippers

Horoscoop Wim T. Schippers * 1 juli 1942  Groningen  (tijd onbekend) Kunstenaar door Ton Brakenhoff

Bij Wikipedia staat hij ook vermeld als televisie- en radiomaker, echter zonder de voorrijkosten te vermelden en dat is slordig!  Wiki laat het er toch een beetje bij zitten wat Wim betreft, zijn pindakaasvloer in het Boijmans van Beuningen is niet vermeld!! En het is een groots werk, mogelijk een beetje uit de tijd omdat momenteel de XXchocoladekorrels de boterham bedekken, maar als vrije gedachte geheel juist. En dat maakt de kunstenaar. Een blik in zijn horoscoop laat op de eerste plaats een Zon conjunct Jupiter zien. Twee grote Lichten die zijn wezen afstralen; vanuit Kreeft is de stap naar pindakaas niet al te groot. Laten we ons ook niet vergissen in de kracht die uit de Mars Pluto conjunctie komt. In combinatie met die Zon Jupiter is er veel te verwachten. De aspecten met Venus vertellen iets over onze sociale verbindingen in bij Wim maakt die verbinding met de elkaar het leven zuur makende Saturnus en Uranus. Hieruit verwacht ik de oorsprong van zijn creativiteit, ook al omdat ze in het teken Tweelingen lekker de ruimte hebben. Dan nog de Maan in Waterman en er ligt zomaar in een topmuseum een pindakaasvloertje van 4 bij 8 meter (op het oog). Lag bedoel ik, ze schijnen hem gisteren weer te hebben verwijderd. Ik was zondag net op tijd! De horoscoop van Wim T. Schippers

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, TonBrakenhoff en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Horoscoop Wim T. Schippers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *