Horoscoop Wim T. Schippers

Horoscoop Wim T. Schippers * 1 juli 1942  Groningen  (tijd onbekend) Kunstenaar door Ton Brakenhoff

Bij Wikipedia staat hij ook vermeld als televisie- en radiomaker, echter zonder de voorrijkosten te vermelden en dat is slordig!  Wiki laat het er toch een beetje bij zitten wat Wim betreft, zijn pindakaasvloer in het Boijmans van Beuningen is niet vermeld!! En het is een groots werk, mogelijk een beetje uit de tijd omdat momenteel de XXchocoladekorrels de boterham bedekken, maar als vrije gedachte geheel juist. En dat maakt de kunstenaar. Een blik in zijn horoscoop laat op de eerste plaats een Zon conjunct Jupiter zien. Twee grote Lichten die zijn wezen afstralen; vanuit Kreeft is de stap naar pindakaas niet al te groot. Laten we ons ook niet vergissen in de kracht die uit de Mars Pluto conjunctie komt. In combinatie met die Zon Jupiter is er veel te verwachten. De aspecten met Venus vertellen iets over onze sociale verbindingen in bij Wim maakt die verbinding met de elkaar het leven zuur makende Saturnus en Uranus. Hieruit verwacht ik de oorsprong van zijn creativiteit, ook al omdat ze in het teken Tweelingen lekker de ruimte hebben. Dan nog de Maan in Waterman en er ligt zomaar in een topmuseum een pindakaasvloertje van 4 bij 8 meter (op het oog). Lag bedoel ik, ze schijnen hem gisteren weer te hebben verwijderd. Ik was zondag net op tijd! De horoscoop van Wim T. Schippers

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, TonBrakenhoff en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Horoscoop Wim T. Schippers

 1. Gala zegt:

  Zijn werk is groots Jupiter/zon, ook veel prijzen, tentoonstellingen, rechtszaken, uitgeven boeken, strips, tentoonstellingen. Zijn levensfilisofie; HET LEVEN SLAAT NERGENS OP!
  Tweelingen ook zeer op de voorgrond 6 huizen worden ongeacht zijn geboortetijd door lucht gestuurd met daarbij de Maan ook nog eens in Waterman die wel voor mentale prikkeling wil ZORGEN!
  Taal, geluid, het gesproken woord een zeer grote geliefde van deze heer. Veel zelfbedachte uitdrukken die een eigen leven zijn gaan leiden. Uit lucht komt ook de presentator van bv de nationale wetenschapsquiz (daarbij zit een vleugje Jupiter) en het inspreken van vele typetjes zoals Erni en Kermit de kikker van sesamstraat. Die man heeft zoveel(jupiter) gedaan met zoveel passie (Pluto/Mars LEEUW). Geloof ook radiowerk. Hij schud mensen wakker zoals voorstelling met honden die naar tv met honden keken. Geen mens herkende iets van zichzelf. Of die zevende steen waar zoveel moeite voor nodig was om tegengestelde krachten in bedwang te houden op de vier zijde de woorden; HET, IS, ME, WAT! Vele zien de absurditeit niet waaraan deze tijd lijdt/leidt. Hij wel. Zulke mensen geven KLEUR en kunnen meer als blaffen!

 2. Ton zegt:

  Dag Gala, heel juist! Bedankt

 3. Ria zegt:

  Hallo Ton

  De geboortetijd van Wim T. Schippers is 16.45 uur. De bron is het (niet meer bestaande) tijdschrift
  “Sterrentijd” van Selma Schepel. Alle nummers van Sterrentijd staan trouwens gratis op internet.
  Daar heeft de Hr. Ole Eshuis voor gezorgd.
  Hier is de link : http://home.kpn.nl/aojo54tm/sterrentijd/

  Interessant om hier een blik op te werpen! Veel astrologisch “leesvoer”.

  Groetjes van Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *