Horoscoop Willem Duys: Een vis in een kom, Neptunus in de huiskamer, weggezwommen…!

De horoscoop van Willem Duys *17 /8-1928  Bussum (tijd onbekend)  Radio- en tv presentator – muziekproducent – door Ton Brakenhoff

Hij overleed een week geleden en weer verdwijnt er iemand die lid was van de familie toen we nog thuis woonden. De eerste uitzending van ‘Voor de vuist weg’ was op 1 november 1963. De oproep voor de militaire dienst was nog niet binnen en m’n vader en moeder waren nog als nieuw. Lang, lang geleden. Buiten zijn beeld heb ik ook direct zijn stem in gedachten. Willem had een mooie stem met een boeiende intonatie. Mercurius in Leeuw conjunct Zon en Neptunus. Ook Venus zal daar mee te maken gehad hebben. Een Venus die vierkant Saturnus en Mars staat en die in het geheel een belangrijke rol speelt. Venus vierkant Mars (in Tweelingen) maakt vaart .(Hij was een goede tennisser) Diezelfde Venus vierkant Saturnus voor gevoelsdiepte en verlangen. De Mars Saturnus oppositie vormt een grote inwendige kracht; Willem liet niet over zich lopen. Het belangrijkste element echter vormt Neptunus. Weliswaar met Zon in Leeuw zwemt hij door zijn uitzending, pikt hier en daar iets op en sleept het een stukje mee. Zoals een vis dat doet. Neptunus die verantwoordelijk is voor zijn muzikale interesse en die hij vermoedelijk geheel onbewust in beeld bracht door de vissenkom die altijd op zijn tafel stond. Een vis in een kom, Neptunus in de huiskamer, weggezwommen…! De horoscoop van Willem Duys


Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Horoscoop Willem Duys: Een vis in een kom, Neptunus in de huiskamer, weggezwommen…!

  1. Gala zegt:

    Een TV God! Wie kende Willem niet? 8 miljoen kijkers! Zon/Neptunus/Leeuw die 2 pakjes sigaretten pafte of zoals hij zelf zei; “niet kon hakken” zoals Mies. Zijn uitzendingen grenzeloos, liepen altijd uit, half uurtje, uur ALLES kon IEDEREEN vond het machtig! Teamcaptain Sterrenslag, oprichter Grand-Gala Du Disque, het het Songfestival het was een groot feest wat hij bracht. Neptunus kon uit het NIETS zangtalent herkennen en in het Leeuwlicht laten schitteren! Die perfecte feitenkennis huist in Venus/Maan/Maagd vierkant Mars/knoop/tweelingen. De Mercuriustekens vierkant het was niet zo voor de vuist weg hij moest er hard voor werken! Deze gevoelsmatige Maagd kon met Neptunus/Zon kleine details enorm uitvergroten! In en uitzomen het overzicht niet verliezend of juist wel chaos scheppen! Een Goeroe, een leidsman. Willem was van IEDEREEN! Deze Leeuw was dapper leefde als God in Frankrijk en heeft vele harten voor “altijd” beroerd! Zelf zei hij 6 jaar geleden dat hij altijd dat kleine jongetje is gebleven dat zijn blote buik wou laten zien! Maar door andermans ogen was Willem ONGEZIEN, de ongeziene God!
    De druppel is verdampt en bij vele vloeit een traantje… Wil je hem eren dan moet je niet bidden maar een Grand-cru opentrekken en zo de geest krijgen! Spritus sanctus was voor hem gewoonweg Proost! Amen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *