Karen Hamaker: Opleiding Symbolische Psychologie op basis van C.J. Jung

Opleiding Symbolische Psychologie op basis van C.J. Jung, onder leiding van Karen Hamaker. Voor mensen die geïnteresseerd zijn, wordt er een informatie avond gehouden op 29 juni in Amstelveen. De toegang tot de informatie avond is gratis – maar je moet je wel van te voren aanmelden. Ik citeer van de informatie die ik hierover ontvangen heb: “Die avond krijgt u een toelichting op het programma in de vorm van een lezing vol voorbeelden en anekdotes die laten zien hoe prachtig deze psychologievorm in het dagelijks leven te gebruiken is, welk beroep je ook hebt. De avond is bedoeld voor diegenen die daadwerkelijk overwegen om deel te nemen aan de opleiding; naast de lezing en de toelichting is er uiteraard volop gelegenheid om vragen te stellen.” Voor alle informatie over de Opleiding Symbolische Psychologie op basis van C.J. Jung, kijk naar Karen Hamaker’s website, Asfaloth.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrologie Opleidingen en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Karen Hamaker: Opleiding Symbolische Psychologie op basis van C.J. Jung

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *