Uranus in Ram – Vierkant Pluto in Steenbok: internet misbruik

Ik ben lid van een engelstalige facebook pagina voor ‘professional astrologers‘. Een thema dat momenteel speelt en waar ideeën over worden uitgewisseld heeft te maken met oneerlijk gebruik van website content. Het kopieeren van astrologie artikelen en het herplaatsen op een eigen website begint een groot probleem in de VS te worden.  Om een voorbeeld te geven, Jeffrey Kishner heeft een populaire website SASS-astrology. Zijn artikelen worden zomaar opnieuw hier gepubliceerd. En hij is niet de enige die te maken heeft met agressieve internet gebruik. Astrologie is mede door Uranus beheerd – met Uranus in Ram – zal astrologie (en het internet in zijn geheel) lijden onder dit soort onbeschoft gedrag. Punt is – met Uranus in vierkant met Pluto – zou dit de aanleiding kunnen zijn voor strengere wetgeving en controle van het internet in zijn geheel.

Vanzelfsprekend is het niet zo dat astrologen een speciaal doelwit zijn geworden. Nee. Allerlei webblogs en websites zullen hier last van hebben. Maar met Uranus in Ram – zeker nu de vierkant met Pluto voelbaar begint te worden – zijn de dagen dat het internet synoniem was voor een bepaald soort vrijheid – definitief voorbij.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uranus in Ram en getagd, , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Uranus in Ram – Vierkant Pluto in Steenbok: internet misbruik

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *