Horoscoop Henk Bleker

Henk Bleker * 26/7-1953 Onstwedde (tijd onbekend) Staatssecretaris van Economische zaken, Landbouw en Innovatie – door Ton Brakenhoff

Ik ben zomaar een beetje trots op hem, hij heeft het toch maar geflikt om de levering van landbouwproducten naar Rusland weer opgang te krijgen. En ‘Europa’ is nu een beetje boos omdat hij de rooie bietjes uit Frankrijk niet heeft meegenomen. Goed, dat is Bleker in zijn werk. Zijn horoscoop laat in elk geval een mooi geaspecteerde Mercurius zien; een conjunctie met Mars (Uranus) oppositie de Maan. De horoscoop is gemaakt voor 12 uur en ik heb het vermoeden dat dit aardig klopt, dus de Maan doet goed mee in het aspect. (Maan opp. Mars Uranus doet uitvindingen) Maan aan Mercurius vergroot het geheugen. Toch is er een ander boeiend facet aan hem dat mijn interesse wekt en dat is zijn achteloze manier van redeneren. Zijn woorden komen, lijkt wel, een eindje achter zijn gedachten aan of is dit gewoon pure intelligentie. Er is op dit moment nog zo’n fenomeen op de Ned. Tv en dat is Johan Derksen en ook hier Mercurius conjunct Zon Mars opp. Pluto. Slimme jongens. In de horoscoop van Henk Bleker is echter een tweede constellatie werkzaam, die bestaat uit twee conjuncties waar Pluto mooi op straalt. De eerste conjunctie is Venus Jupiter (de barraka, het meest gelukkige aspect) en de conjunctie van Saturnus met Neptunus. (Carter zegt hiervan:  de conjunctie bevordert zowel de mathematische vermogens als de muzikaliteit. In elk geval rijzen de capaciteiten van de geborene vaak ver boven het gemiddelde peil uit) Een heel bijzonder man! De horoscoop van Henk Bleker:

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Horoscoop Henk Bleker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *