Astrologie: gratis week horoscoopd

Gratis week horoscoop: Vandaag staat de Zon  in Kreeft en de Maan in Leeuw – er is dus sprake van een prachtige wederzijdse receptie. De Zon staat synoniem voor het bewuste, mannelijke, objectieve kant van het leven, de Maan voor het onbewuste, vrouwelijk, subjectieve kant. Een positieve wederzijdse receptie tussen de twee lichten staat garant voor een goede samenwerking tussen de twee ‘opposites’ en schenkt gaandweg veel zelfvertrouwen.

Gratis week horoscoop: Dinsdag en woensdag slaat de twijfel toe. De Maan in Maagd zoekt perfectie en orde maar er zou sprake kunnen zijn van verwarrende omstandigheden of een gebrek aan overzicht. Over optimism kan  tot een teleurstelling leiden.  De op zich prachtige grote driehoek op dinsdag ochtend tussen-Maan/Jupiter/Pluto – stuit toch later op tegenwerking van Mars in Tweeling. De grote driehoek in aarde zoekt een praktische aanvulling en wil graag concrete resultaten zien. Maar wordt er misschien iets fundamenteels over het hoofd gezien? Mercurius heerst over zowel Maan als Mars – dit geeft aan dat dit sowieso  een geweldige periode is om te onderhandelen!! Het is zaak om koel te blijven en met beide voeten op de grond te staan.

Gratis week horoscoop: Op dinsdag is Mercurius in de Leeuw in vierkant met Jupiter. Dit zou vertragingen in het verkeer kunnen brengen. Jupiter heeft ook met rechten te maken, en met wetten, Mercurius met berichtgeving. Jupiter maakt de dingen graag groter dan ze zijn – zodat overdrijving de orde van de dag wordt. Mercurius in Leeuw – in combinatie met andere standen deze week (ik denk aan de t-vierkant later in de week tussen Venus/Pluto/ en Uranus) geeft aan dat de aandacht voor de Strauss Kahn zaak toe zal nemen. Er volgen nog meer onthullingen – vermoed ik.

Gratis week horoscoop: Onze teergevoelig Venus in Kreeft heeft wel wat te verduren deze komende week. Ze wordt aan alle kanten belaagd. Ze moet dealen met de grilligheid van Uranus en de achterbaksheid van Pluto en dat terwijl deze Venus niets liever wil dat haar roze bril ophouden. De romantiek wordt door schokken en onthullingen belaagd. De hechtings-drang van deze Venus wordt op de proef gesteld.

Gratis week horoscoop: Een prachtige en spannende week… Een lichtpunt op zaterdag is de sextiel tussen Venus en Jupiter – laat ons eerlijk zijn, een zwoele avond is nooit mis. Zaterdag staat tevens de Maan in de hartstochtelijke Schorpioen. Vergeven en vergeten? Met de Zon in driehoek met de Maan – zou het mij eerlijk gezegd niet verbazen.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Astrologie: gratis week horoscoopd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *