Astrologie en voetbal: de horoscoop van Neymar

Neymar * 5/2-1992  Mogi das Cruzes Brazilië. (tijd onbekend)  Voetbaltoptalent door Ton Brakenhoff

Neymar is zijn ‘voetbalnaam’, voluit heet hij: Neymar da Silva Santos Júnior.

Op 4 juni deed hij mee voor het Braziliaanse elftal, vriendschappelijk tegen Nederland. Het is me ontgaan. Schijnt een snelle jongen te zijn, een aanvaller. Onze Cem had hem in elk geval in ‘t oog. Vandaar zijn horoscoop hier. Een van de eerste dingen die opvalt bij wat er over hem op het www staat is, dat Pele clubs waarschuwt om hem niet te contracteren, hij is slechts bezig zichzelf in beeld(tv) te spelen. Hier kom ik op terug. Zijn horoscoop is zeer buitengewoon, de conjunctie van Mars met Venus is uitgebreid met Neptunus en Uranus. Dus de dynamiek die in de Venus Mars conjunctie zit wordt daarop overgedragen. Johan Cruijff heeft de conjunctie in samenstand met Mercurius en we weten wat dat met zijn taal doet. Bij Neymar worden Neptunus én Uranus aangeraakt. Vriendje Pele (óók de beste voetballer van de wereld) heeft de Venus Mars conjunctie waarbij alleen Neptunus staat. Hier is dus een overeenkomst. Pele staat bekend om zijn ritme (muzikaliteit – Neptunus) en zijn snelheid uit de Jupiter Saturnus conjunctie. Neymar heeft die acceleratie niet, maar wel de boost van Uranus. Dit complex van Venus, Mars, Neptunus en Uranus krijgt bovendien een driehoek van Jupiter. Wat een geweldig interessant aspect! Daarbij zien we in Waterman een Zon, Mercurius, Saturnus conjunctie dat ten eerste staat voor een groot concentratievermogen en ten tweede voor het vermogen om grote lichamelijke en geestelijke arbeid aan te kunnen. Terugkomend op de waarschuwing van Pele, Mars (ego) onder invloed van Neptunus geeft een vertekend zelfbeeld. Pele kent of herkent die invloed. Een terechte waarschuwing, iemand zal hem extra moeten bijstaan want zo jong zo goed, dat verdraagt geen mens!! Astrologie: de horoscoop van Neymar

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Astrologie en voetbal: de horoscoop van Neymar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *