Week horoscoop:

Week horoscoop: Sinds gisteren loopt Uranus retrograde. Iedereen met planeten in de eerste graden van de hoofdtekens – kunnen zich voorbereiden op een tweede (en later ook nog een derde) ronde Uranus energie. Uranus lijkt nu tijdelijk ondergronds te gaan. Hij loopt nu weg van Pluto – en weg van de confrontatie en de spanning van de Uranus/Pluto vierkant. Uranus keert terug naar de 0 graden Ram punt – die al meer dan een jaar lang helemaal geactiveerd is. De Ram punt heeft revoluties getriggerd, onrust in de wereld doen toenemen, en de onzekerheid op de financieele markten verergerd. Oud nieuws wordt weer opgerakeld: Fukishima, Mubarak, de Arabische Lente, Griekenland, enz. enz. enz. Op het meer persoonlijke vlak, Uranus snijdt banden en haalt de bezem door het leven. Mensen die klaar staan voor een geestelijke schoonmaak – hebben in Uranus (bijna) een vriend.

Week horoscoop: Venus staat in vierkant met Saturnus de eerste helft van de week. Deze energie daagt ons uit om verantwoordelijkheid te nemen in onze relaties. Venus in Kreeft blijft dicht bij het eigen gevoel – en dat mag – maar er zijn plichten en die kunnen soms tegen dat eigen gevoel indruisen. Een situatie in de huiselijke kring kan voor spanning zorgen. De tweede helft van de week – komt de Maan in Steenbok te staan – waardoor de thema van verantwoordelijkheid nemen opnieuw benadrukt wordt. Op vrijdag is het Volle Maan waardoor er uiteindelijk een einde kan komen aan een situatie waar sprake is van een belangen conflict.

Week horoscoop: Mercurius in de Leeuw staat vrijwel de hele week in sextiel met Mars in de Tweeling. Deze energie gaat gepaard met een scherp intellect en het vermogen om met goede argumenten te komen. Dit is een super energie als je een snelle beslissing moet nemen.

Week horoscoop: Saturnus, Maan en Mars vormen een grote driehoek op zaterdag in de lucht tekens. Dit is dan gelijk de beste dag van de week om te  networken. Zaken over een bbq bespreken? Doen. Deze energie wil graag iets constructiefs uit een sociaal ontmoeting halen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *