Horoscoop: Johnny Hoogerland, reden om te fietsen…

Johnny Hoogerland * 13/5-1983 Yerseke  (tijd onbekend)  door Ton Brakenhoff

Al twee dagen in de bolletjes trui!!

En nu maar hopen dat hij vandaag de rit uit rijdt, 33 hechtingen is niet voor de poes, het trekt en het steekt. Het enige voordeel is dat je die andere pijn minder voelt, de pijn in de benen. Gisteren werd hij na de duik in het prikkeldraad de grote Nederlandse held dus krijgt hij bij Liz een plekje in de eregalerij. Voor Robert Gesink is de aandacht voor Johnny ook een geschenk uit de hemel, de druk op onze ‘favoriet’ is nu ook een beetje afgewenteld. Snel naar de horoscoop van Hoogerland. Een Stier! Stieren zijn eigenlijk geen fietsers maar als ze gaan dan levert het ook wat op, denk aan Jan Janssen (19/5), Nederlands eerste Tourwinnaar. Johnny is er een uit de ‘krachtcategorie’, de lui met zoveel wilskracht dat de lichamelijke talenten – Jupiter-Neptunus of Venus-Mars – niet echt meer nodig zijn. We denken hier dan direct aan een man als Bernard Hinault. Hoogerland heeft net als hij een Jupiter Uranus conjunctie. Het aspect uit de bergsport, de mannen zonder grenzen. Daarbij heeft hij de lichamelijke kerncentrale Pluto-Saturnus, de krachtbron van Joop Zoetemelk en Johan Cruijff. Hoogerland heeft nog twee belangrijke aspecten: Venus oppositie Neptunus. Deze mensen verdragen pijn. En een complex in Stier: Zon, Mars en Mercurius conjunct. Het Maantje zal wel in Tweelingen staan want er moet ook reden tot fietsen zijn geweest. We zitten weer in de lift met de renners van dit moment!! Maar vandaag wordt een moeilijke dag. Zet hem op mannen!

De horoscoop van Johnny Hoogerland

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff, Tour de France en getagd. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Horoscoop: Johnny Hoogerland, reden om te fietsen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *