Horoscoop: Johnny Hoogerland, reden om te fietsen…

Johnny Hoogerland * 13/5-1983 Yerseke  (tijd onbekend)  door Ton Brakenhoff

Al twee dagen in de bolletjes trui!!

En nu maar hopen dat hij vandaag de rit uit rijdt, 33 hechtingen is niet voor de poes, het trekt en het steekt. Het enige voordeel is dat je die andere pijn minder voelt, de pijn in de benen. Gisteren werd hij na de duik in het prikkeldraad de grote Nederlandse held dus krijgt hij bij Liz een plekje in de eregalerij. Voor Robert Gesink is de aandacht voor Johnny ook een geschenk uit de hemel, de druk op onze ‘favoriet’ is nu ook een beetje afgewenteld. Snel naar de horoscoop van Hoogerland. Een Stier! Stieren zijn eigenlijk geen fietsers maar als ze gaan dan levert het ook wat op, denk aan Jan Janssen (19/5), Nederlands eerste Tourwinnaar. Johnny is er een uit de ‘krachtcategorie’, de lui met zoveel wilskracht dat de lichamelijke talenten – Jupiter-Neptunus of Venus-Mars – niet echt meer nodig zijn. We denken hier dan direct aan een man als Bernard Hinault. Hoogerland heeft net als hij een Jupiter Uranus conjunctie. Het aspect uit de bergsport, de mannen zonder grenzen. Daarbij heeft hij de lichamelijke kerncentrale Pluto-Saturnus, de krachtbron van Joop Zoetemelk en Johan Cruijff. Hoogerland heeft nog twee belangrijke aspecten: Venus oppositie Neptunus. Deze mensen verdragen pijn. En een complex in Stier: Zon, Mars en Mercurius conjunct. Het Maantje zal wel in Tweelingen staan want er moet ook reden tot fietsen zijn geweest. We zitten weer in de lift met de renners van dit moment!! Maar vandaag wordt een moeilijke dag. Zet hem op mannen!

De horoscoop van Johnny Hoogerland

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff, Tour de France en getagd. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Horoscoop: Johnny Hoogerland, reden om te fietsen…

 1. Elizabeth Hathway zegt:

  Hi Ton. Yod naar Mars vanuit Saturnus/Pluto sextiel Neptunus – toch wel een behoorlijke prikkel om tot actie te komen. Mars in Stier zet door – en dat heeft die jongen nu wel gedaan. Dapper hoe hij weer op de fiets stapte, vind ik. TJa – de val zelf is op en top een Uranus gebeuren – Venus rond de 4e graad van de hoofdtekens is wel behoorlijk in de vuurline!!

 2. Gala zegt:

  “Ze moeten me van mijn fiets slaan voor ik opgeef”, hij vond de vraag van opgeven al out of space!
  Zoveel Stier een astrologische teek op wielen!! Volgens zijn maten zou zijn potentieel enorm opkrikken als hij eens wat meer nadacht. Hij reageert op iedere prikkel, hij moet dus die Maan/Mars conjunctie hebben.
  Persoonlijk herken ik geen tweelingmaan die babbelen toch vééééél leuker! Zondag stond Uranus transit
  op 4 graden Ram exact vierkant zijn radix Venus! Neptunus transit drihoek deze Venus hij was wereldwijd in beeld. Het plaatje van die billen…prikkelend!!
  Beroemder zal hij niet worden, meer respect, aandacht en hulp in het koersen niet krijgen! Uranus/Venus raar voorval, uit de groep gelanceerd, hij ging als een speer! Heb je die foto gezien? zijn hele out-fit (Venus) naar de kloten… letterlijk en figuurlijk. Het Uranuslicht de belichting de opwinding rondom hem heeft veel goed gemaakt denk ik. Maar toch…

 3. Ton zegt:

  Prachtige aanvullingen!! En ja, dat meer nadenken is toch een contradictie met wielrennen. Kennen jullie dat verhaal van Ab Geldermans en Jan Janssen. Jan reed met iemand op kop voor de winst, maar hij zat er helemaal doorheen. Ab in de auto naast hem: ‘Gaan Jan, demarreren, die vent kan niet meer’. ‘Ik ook niet’ piepte Jan. ‘Je oogt fris Jan, GAAN!’ Huilend demarreerde Jan Janssen en won de rit.

 4. Gala zegt:

  Ben enthousiast bewonderaar van zulke verhalen! Fantatisch het onmogelijke volbrengen!
  Volgens mij is er nog nooit zoveel nagedacht over de koers als nu! De mannen moeten het wel doen maar ze rijden allemaal met oortjes! Koersen en zie maar is nu een complexiteit van belangen! Over werkelijk alles wordt gepraat! Johnny ligt zelfs uren in een speciaal koelpak om wonden sneller te genezen, voeding, psychaters, dokter, fysio mijn God een hofhouding is er niets bij. Vroeger en nu… bye bey!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *