Buenos noches mi amor!

http://www.youtube.com/results?search_query=dalida&aq=0

Buenos noches mi amor” door Ton Brakenhoff

En daarmee eindigt de ‘avondetappe’, het Tour programma van Mart Smeets. De dag zit er op, de helden zijn binnen, we zagen dat het goed was. ‘Welterusten mijn liefste …’  Pampampada pam en met geweld worden we tot de orde geroepen. Welke dwaas heeft deze afsluiting op zijn geweten? 1,8 miljoen kijkers gaan gefrustreerd naar bed; wat moet dit niet voor gevolgen hebben voor de economie, voor de agressie int verkeer, om maar niet eens te spreken over de bevolkingsaanwas.  ‘Buenos noches mi amor’… ‘hoe lang duurt die toer nog, Jan? Ik sliep al’

Maar ik heb er iets op bedacht, voor ik de computer uitzet, klik ik Dalida nog even aan op Youtube. En omdat het hier over Astrologie gaat heb ik ook nog even gekeken naar Dalida én Mart. Dalida is van 17 januari 1933 en Mart van 11 januari 1947. Zes graadjes verschil. Daarbij staat de Zon van Mart tegenover Dalidas Pluto en hun Mars vormt een driehoek. Toch schuilt in de oppositie van hun beider Saturnus de weemoed over de dingen die voorbij gaan: Buenas noches mi amor!

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Buenos noches mi amor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *