Week horoscoop: Mars OOB – Mercurius Neptunus contraparallel? David Cameron onder vuur!

Week horoscoop: De zomer lijkt ver weg. De extreme regenval van de afgelopen dagen doet de herinneringen aan april/mei verdwijnen. Maar er is misschien een sprankje hoop. Op zaterdag maakt de Zon de overgang van het water teken Kreeft naar het vuur teken Leeuw !¬† Vuur is optimistisch, en verwarmend. Het kan alleen maar beter worden, toch? Aan de meer pessimistische kant – er is een oud engelse gezegde – dat als het op Sint Swithin’s Dag (15 juli) regent– dat het dan voor 40 dagen gaat regenen!! ūüôĀ

Week horoscoop: De Maan speelt een centrale rol deze week omdat ze bij elke aspect die gevormd wordt betrokken is. De Maan staat voor het volk en voor de publiek opinie. Er is maar een uitzondering, op vrijdag staan Mercurius en Neptunus in contraparallel met elkaar.*¬† Er gaat een bepaalde druk hiervan uit. Contraparallelen hebben dikwijls met een breuk te maken. Ik moet onmiddellijk aan de ‘phone hacking’ crisis in de UK denken. Mercurius de media- Neptunus slinkse praktijken. Veel mensen zullen – nog meer – hun uiterste best doen om zich te distantie√ęren van News International. News International is een zeer hete aardappel geworden. Koppen rollen.. en zullen m.i. ook blijven rollen. Als je hierbij optelt dat ook vanaf zaterdag Marsout of bounds‘ (OOB*)¬† gaat lopen, dan krijg je een zeer hectisch beeld van de komende week.

Week horoscoop: Een planeet die OOB staat – begeeft zich buiten de bereik van de Zon¬† (de autoriteiten)¬† – die nooit verder gaat dan 23 graden 27 Noord of Zuid van de hemelse evenaar. Mars OOB heeft de ruimte zich als een ware bandiet te gedragen. Alles mag of misschien zien we nu pas wat er allemaal de afgelopen jaren heeft gemogen !¬† Als je dan bedenkt dat de Zon straks in Leeuw staat…. dan is de vraag die aan iedereen de lippen ligt: wie is verantwoordelijk? Politieke slachtoffers zullen moeten vallen – en met Saturnus in transit dichtbij de Zon in de horoscoop van Premier David Cameron – zal op zijn minst zijn imago en zijn oordeelsvermogen grote schade oplopen. Saturnus eist nu dat mensen verantwoordelijkheid nemen voor hun beslissingen. Waarom heeft David Cameron, Andy Coulson binnen 10 Downing Street gehaald – zelfs tegen de advies in??¬† De Zon is welsiwaar in Leeuw maar – en dit is een heel belangrijk gegeven – het staat in val in Weegschaal! M.a.w. Saturnus is niet tevreden met de verklaringen van de mensen aan de top!! David Cameron komt deze week pas echt onder vuur te liggen.

Week horoscoop: Zo zelfs als de Zon niet schijnt, zal de temperatuur in sommige kringen flink omhoog gaan de komende week. De horoscoop van David Cameron:

Week horoscoop: *Contraparallel wil zeggen dat Mercurius en Neptunus dezelfde declinatie hebben maar aan weerzijde van de hemelse evenaar staan – Mercurius Noord, en Neptunus Zuid.

Week horoscoop: * Out of bounds – OOB– als een planeet zich buiten de grens van 23 graden 27 minuten Noord of Zuid van de hemelse evenaar begeeft.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Week horoscoop: Mars OOB – Mercurius Neptunus contraparallel? David Cameron onder vuur!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *