Horoscoop Thomas Voeckler: Al 10 dagen in de Gele Trui!!

Thomas Voeckler * 22/6-1979. Schiltigheim (tijd onbekend)  Al 10 dagen in de Gele Trui!! Door Ton Brakenhoff

En hoe zal dit aflopen? We kunnen er alleen maar naar raden. Het schijnt niet echt een tijdrijder te zijn, zoals het ook niet echt een klimmer is. Maar tot nu toe ging hij ‘met de besten naar boven’. En hoe zal het vandaag gaan op L’Alpe d’Huez? Maar voorlopig heeft hij zijn ereplaats verdiend; dapper gereden en goed volgehouden. Zijn ‘pers’ is niet zo best, buiten dat hij in Frankrijk de grote held is schijnen zijn mederenners niet gek van hem te zijn. Laten we eens naar zijn horoscoop kijken.

Buiten de mooie driehoek tussen Jupiter en Neptunus waaraan ik een snel herstel toeschrijf, zie we een Venus Mars ‘conjunctie’ waartussen de Maan staat. Er is wel het een en ander op te merken over de echtheid van zo’n conjunctie maar door de erbij staande Maan reken ik hem goed. Voor een renner is dit een uitstekend aspect. Venus Mars conjunct heeft beweging in zich, en zeker met de Tweelingen Maan (zo goed als zeker) er bij. De Maan (het volk) staat ook voor zijn populariteit en dat kon ook nog wel eens aan wisseling onderhevig zijn. Net als bij Hoogerland zien we het Venus – Neptunusaspect van de mensen die goed pijn kunnen verdragen en verder is er het vierkant van Saturnus op het aspect rond de Maan. Voor de tijdrit van morgen betekent dit niet dat hij als een ‘streep’ over de weg zal gaan. Dan maar niet, hij kan diep gaan en lijkt me redelijk onberekenend. We kunnen nog alles van hem verwachtten, en het is hem gegund!
De horoscoop van Thomas Voeckler

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Horoscoop Thomas Voeckler: Al 10 dagen in de Gele Trui!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *