Horoscoop: Zomergasten, Marc-Marie Huijbregts

Daar heb je hem dan… Marc-Marie Huijbregts in de heerlijke komedie ’t Schaep met de 5 Pooten. Het regent buiten maar als ik Marc-Marie aan het werk zie – word ik toch een beetje vrolijk!! Vanavond is hij de eerste gast van het nieuwe seizoen Zomergasten. Om eerlijk te zijn, was ik niet onder de indruk van Jelle Brandt Corsius in de vorige seizoen. Maar met Marc-Marie Huijbregts als gast, moet er toch en bijzonder televisie avond voor ons liggen? Marc-Marie Huijbregts is geboren op 21 december 1964, in Tilburg, tijd onbekend.

Dit is een zeer lastige horoscoop te duiden – zonder geboorte tijd. Zou Marc-Marie in de ochtend geboren zijn – dan zou zijn Maan in Kreeft staan – en indien hij na 9 uur ’s avonds geboren is, staat zijn Zon in Steenbok. De Zon en Maan zijn twijfelachtig. Echter gezien de humor en de soort humor – lijkt mij een Boogschutter Zon hier echt op zijn plaats. Goed – je moet roeien met de riemen die je hebt. Veel planeten staan in de bewegeelijke tekens, en Marc-Marie Huijbregts zal heel beweegelijk en meegaand kunnen zijn.  Niet iemand die lang op een stoel op dezelfde plaats kan zitten. Lijkt mij ook iemand die snel en scherp uit de hoek kan komen. Mercurius staat vierkant Pluto en Mars – dus iemand die geen blad voor de mond neemt. Verbaal – vlot maar ook iemand met een aangeboren talent om lol te maken (Mercurius op de Zuidknoop).  Boogschutter heeft iets van ‘hoe meer zielen hoe meer vreugde’ is inclusief en niet exclusief, ‘kom maar lekker bij’. Boogschutter schopt ook graag tegen heilige huizen. Interessant is de vierkant van Venus naar Saturnus. Heel veel zelf-discipline en behoefte om dingen helemaal 100% goed te hebben. Dit is een heel creatief aspect – maar het vraagt ook offers – vaak in de emotionele, relationele sfeer. Moeilijk Venus/Saturnus aspecten kunnen ook duiden op succes in de liefde op latere leeftijd. Echter er gaat veel ervaring schuil achter zo’n aspect – vaak over meer dan één leven. Men denkt onbewust – om liefde te ontvangen – moet ik eerst wat gepresteerd hebben. Interessant – in het licht van dit aspect – is de Marc-Marie Huijbregt’s filmkeuze –  een van de laatste films van Simone Signoret, Chère Inconnue. Volledigheidshalve, de horoscoop van Simone Signoret.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, horoscopen BN'ers en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Horoscoop: Zomergasten, Marc-Marie Huijbregts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *