Week horoscoop: Nieuwe ervaringen opdoen..

Week horoscoop: Het is in vele opzichten een afschuwelijk weekend geweest. De gebeurtenissen in Oslo zijn dermate schokkend dat het moeilijk  is – voor mij als moeder van een tiener – er uberhaupt aan te denken. Daarnaast is de muziekwereld ook opgeschrikt door het verlies van een van haar felste sterren, Amy Winehouse. In mijn week horoscoop van vorige week – schreef ik over Mars – die afgelopen zaterdag (de dag des onheils) OOB (Out of Bounds) ging lopen. Vanzelfsprekend kunnen we de gebeurtenissen van afglopen weekend niet alleen aan een OOB Mars toeschrijven – maar ik ben ervan overtuigd dat het een steentje heeft bijgedragen. Het fenomeen OOB is iets waar ik in de toekomst veel scherper op zal letten. (Lees hier Faye Cossar’s commentaar op Norwegen.)

Week horoscoop: Deze week daagt de Zon driehoek Uranus ons uit om nieuwe ervaringen op te doen. Door open te staan – ook voor soms wel ‘maffe’ ideeën of gekke uitnodigingen – kan het leven een nieuwe impuls krijgen. Omdat er bij een driehoek weinig weerstand is – kunnen zaken zich nu heel snel gaan ontwikkelen. Pak de kans zou ik zeggen. Vanaf volgende week loopt Mercurius retrograde – en die zorgt dan weer voor vertragingen. Alhoewel – haastige speod is zelden goed – op sommige kansen kun je niet te lang wachten.

Week horoscoop: Op zaterdag is de Nieuwe Maan in Leeuw – in vierkant met Jupiter. Jupiter maakt groter, en gaat over de grenzen heen. We moeten dan ook oppassen dat we niet te buiten gaan aan alles: teveel emoties, teveel aandacht opeisen, te hard werken. Alhowel Jupiter aspecten meestal een positieve uitwerking hebben- ook als het aspect een vierkant is – kan de combinatie Zon in Leeuw vierkant Jupiter toch een egocentrisch kleur hebben. Iets van “mijn regels gelden want ik ben de baas”. Echter – wederom moet ik aan Norwegen denken – het is dan precies een week sinds het onmogelijke gebeurd is. Zon/Maan hart en ziel – diep geraakt – Jupiter houdt zich vooral bezig natuurlijk met de vraag “Waarom?”.

Week horoscoop: Ook deze week zullen we de impact zien van de negatieve receptie tussen Zon in Leeuw (waar Saturnus vernietigd staat) en Saturnus in Weegschaal (waar de Zon in val staat). Er zullen veel vragen zijn – en met Mercurius in Maagd dit weekend in oppositie met Neptunus – zullen de antwoorden alles behalve bevredigend zijn.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Week horoscoop: Nieuwe ervaringen opdoen..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *