Roland Hepp Overleden

Op donderdag 18 augustus omstreeks 23.00 is de in Amsterdam wonende astroloog Roland Hepp overleden. Roland was een heel bekende figuur binnen de astrologie wereld zowel in Nederland, als in Belgie en Duitsland. Roland organiseerde vele jaren het na-jaarscongres in Oldenzaal. Roland was een levensgenieter, en een trouwe vriend. Hij zal worden gemist. Voor mensen die naar de begrafenis heen willen – geef ik graag deze informatie door. Zelf ben ik dan net met vakantie. Jammer, maar zoals Roland het vaak verwoordde: boven bepaalt wat er beneden gebeurt!!

Crematieplechtigheid Roland Hepp
Donderdag 25 augustus 2011
14.15 tot 14.45 uur
Afscheid nemen in uitvaartcentrum Zuid, Amsterdam
15.00 uur

vertrek rouwauto naar

crematorium De Nieuwe Ooster
15.30 tot 16 uur

plechtigheid in de aula van het

crematorium Nieuwe Ooster
16.00 tot 16.54 uur
kopje koffie in het crematorium Nieuwe Ooster

Uitvaartcentrum Zuid
Fred. Roeskestraat 91
1076 EC AMSTERDAM

Tel. 020 – 646 06 06 Fax. 020 – 646 51 51

info@uitvaartcentrumzuid.nl
http://www.uitvaartcentrumzuid.nl/index.html [2]

Crematorium De Nieuwe Ooster
Kruislaan 126
1097 GA Amsterdam

Tel: 020- 6080608

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen en getagd. Bookmark de permalink.

5 Reacties op Roland Hepp Overleden

 1. Ria zegt:

  Dat Roland moge rusten in vrede.
  Ik heb Roland ooit een keer ontmoet tijdens een lezing in Den Haag, en vond
  het een sympathieke man, en erg kundig bovendien! Hij was een kei in astrologie.

 2. Zamira zegt:

  Roland was een Schorpioen en wist dus alles van transformatie. Zoals hij zelf in het ziekenhuis nog zei; ‘tja, Schorpioen hè!’ De dood hoort bij het leven maar deze is toch wat vroeg naar mijn mening (Neptunes in transit over zijn geboorte mars, begin van de ziekte, dacht er anders over). Wens zijn (Astrologische) vrienden, familie en kennissen sterkte toe. Het was een bijzondere man en ik zal hem missen. Dank Elisabeth voor de crematie info!

 3. Zamira zegt:

  Sorry; dank Elizabeth!

 4. Anna zegt:

  ik ken Meneer Hepp ook. Hij heeft mij geholpen met een project in Highschool. Hij was zo wijs en wist en zag alles zo goed. Ik was totaal geinspireerd. Ik vindt het jammer dat ik hem niet nog eens heb kunnen zien of spreken maar ik ben erg dankbaar dat hij ooit in mijn leven is gekomen. Hij was met een intens project bezig dat over de Itjing ging maar ik weet niet hoe dat is afgelopen. Hij was erg erg goed!!!! Maar rook zo veel! En maakte Japanse thee en dan gingen we er voor zitten in zijn kleine kamertje vol met boeken in Amsterdam. Rest in Peace +

 5. AEdske zegt:

  Roland Hepp is van onschatbare waarde geweest en zal hem voor altijd in mijn hart meedragen als een ongekend groot atroloog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *