Week horoscoop: Een zeer bruikbare Volle Maan

Week Horoscoop: Gisteren leek de maan bijna vol aan de hemel te staan: wat een prachtig gezicht. Echter, de volle maan vindt vandaag plaats. In combinatie met de Zon in Maagd – vind ik de Maan in Vissen duiden op een ongeloofelijk behoefte om anderen te dienst te zijn. Deze zeer bruikbaar, praktisch en behulpzame energie geeft ons de kans om iets voor een ander te betekenen en wat is het fijn om onbaatzuchtig bezig te zijn. Met Mercurius nu ook in het nuchtere Maagd hoeven we niet bang te zijn dat we ons eigen evenwicht verliezen in dat “o wat zielig’ stuk van de Vissen. Over het algemeen vinden Vissen het lijden van anderen verschrikkelijk en ze kunnen zichzelf verliezen in situaties die emotioneel te belastend zijn. Al zijn wij vandaag extra sensitief en hoog gevoelig staat dat ons functioneren niet in de weg.

Week horoscoop: Op donderdag maakt Venus de overstap naar het teken Weegschaal. Onder deze energie worden onze relaties evenwichtiger – en ons behoefte aan harmonieuze sociale contacten neemt toe. Weegschaal is kunstzinnig en houdt van het sociale verkeer. Sla dus geen uitnodigingen over – zeker niet op zondag – wanneer de Maan in Tweeling een heerlijke driehoek met Venus maakt. Zondag is een top-dag voor sociale evenementen en feesten.

Week horoscoop: Waar we ook flink van kunnen profiteren deze week – is de driehoek tussen Mercurius en Jupiter. Mercurius is weliswaar in zijn eigen teken in Maagd – maar het blijft een combinatie die erg op de kleine lettertjes kijkt: het kan soms te meticuleus zijn. Jupiter daarentegen biedt een breed perspectief en verschaft inzicht in het geheel. Deze combinatie van planeten is bevorderlijk voor mensen die belangrijke beslissingen moeten nemen. De zaak van meerdere kanten bekijken brengt inzicht!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

10 Reacties op Week horoscoop: Een zeer bruikbare Volle Maan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *