Hajefa – de astrologische agenda: De Verschuiving in bewustzijn: spirituele astrologie

Het is zover – ze zijn er weer – de nieuwe agenda’s voor 2012. Ineens besef je dat we bijna met 2011 klaar zijn. Wat gaat de tijd snel! Het thema van de 2012 astrologische agenda’s van Hajefa is: De verschuiving in bewustzijn: spirituele astrologie. Deze super handige agenda’s hebben een zeer praktische ephemeride waarin je – per dag – informatie kunt vinden over:
planeetstanden in ME(Z)T,   aspecten, tekenwisselingen,  declinatie-aspecten (heel handig!!), tijdstippen van retrograde en direct gang van planeten, Void of Course Maan, tijden van opkomst en ondergang  van de Zon, de Maan en de Maanfasen

Alles in feite die een astroloog dient te weten vóór het maken van een afspraak 🙂

Bij Hajefa kun je kiezen uit a) een ingebonden of b) een ringband agenda. Spotgoedkoop à 12 euro per stuk! De Hajefa astrologische agenda’s zijn te koop bij de betere boekhandels, en direkt via de Hajefa website.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *