Amanda Knox vervolg..

Om 21.50 vanavond is Amanda Knox en haar vriend Raffaelo Sollecito vrijgesproken van de moord op Meredith Kercher. Het was bekend dat de uitspraak vandaag zou komen. Het is duidelijk dat de late uitspraak een verschil heeft gemaakt. Een Maan/Pluto conjunctie in wording is wezenlijk anders dan een Maan/Pluto conjunctie dat achter de rug is. De conjunctie vandaag stond tegenover Venus in de horoscoop van Amanda Knox. De laatste transit van Pluto in Steenbok in oppositie met haar radix Venus is nu voorbij. Heftig. De horoscoop:

Mooi die grote driehoek tussen ascendant, midhemel en de cluster van Weegschaal planeten. Interessant die Maan/Pluto conjunctie in het 7e huis – o.a. het huis van moordenaars en openlijke vijanden. De Maan/Pluto conjunctie wordt door Saturnus beheerd – en die raakt de belangrijke hoekpunten: de ascendant en de midhemel.

Nogmaals voor de goede orde de horoscoop van Amanda Knox:

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in vrouwen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *