Horoscoop Steve Jobs.. inspiratie op de zondag

(Steve Jobs, 24 feb 1955 – 5 okt 2011)
Dit artikel verscheen eerder op 6 februari 2011.

Mijn blog over de horoscoop van Steve Jobs is ook met de offline zetten van astrologie.blogo verdwenen. Balen!! Net kwam ik deze prachtige toespraak van Steve Jobs tegen en wou even zijn horoscoop nog een keer bekijken Job’s toespraak barst van de levenswijsheid en heeft mij in ieder geval veel inspiratie gegeven. De toespraak werd gehouden in 2005 voor een groep ‘university graduate’ studenten. Volledigheidshalve – nogmaals ook de horoscoop van Steve Jobs:  24 feb 1955, 19.15, San Francisco (bron: astrodatabank, en van geboorte akte):

De Jupiter/Uranus conjunctie – innovatie, inspiratie, nieuwe technologie – wordt geaard door de driehoek met Saturnus. Saturnus geeft vorm aan = maakt concreet. Het transpersoonlijke planeet Neptunus in kunst-beminnend Weegschaal – staat in het tweede huis van bezit: een hele generatie liep achter zijn creatieve uitvindingen aan. Maagd ascendant – simpel, zuiver, schoon – met oog voor detailles. Maan in Ram is altijd en overal snel bij – en dan de Zon in Vissen: het vermogen om in contact te komen met het onderbewuste: instinctief weten wat er speelt.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, business astrology en getagd. Bookmark de permalink.

5 Reacties op Horoscoop Steve Jobs.. inspiratie op de zondag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *