Waterman leraar niet welkom op de Vrije School?

Je hebt het goed gelezen. Waterman leraren zijn niet welkom op de Vrije School. Dank aan Cem voor het doorsturen van dit verhaal. Een leraar op de Vrije School in Zutphen vertelde zijn klas dat hij onder het sterrenbeeld Waterman geboren was. Dit heeft tot drastische maatregelen geleid: de docent is ontslagen. Waarom? Omdat Rudolph Steiner (de oprichter van de vrije scholen) van mening was dat Waterman niet voor de klas moesten staan. Daar waren ze te grillig voor.

Is het 1 april vraag ik me af? Raar verhaal niet waar? Hier vind je het volledige artikel…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Waterman leraar niet welkom op de Vrije School?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *