Week horoscoop:Belangen conflicten eist daadkracht

Week horoscoop: Vandaag staan we onder de invloed van een grote driehoek  tussen Zon in Weegschaal, Maan in Tweeling en Neptunus die even terug in Waterman staat. De Maan heeft te maken met ‘people power’ en in Tweeling met de verspreiding van ideeën – de Zon daarentegen heeft met de machtscentrum en Neptunus met het voorstellingsvermogen – of liever de actieve imaginatie te maken. Vanuit de mundane astrologie bekeken heeft Neptunus met socialisme te maken – en dus ook met ‘people power’, in het bijzonder met het idee van de ‘massa’ (daar waar de individu zijn identiteit opoffert aan de groep). Voor het eerst vandaag haalt de mondiaal protest tegen ‘de graaiers’ het voorpagina van de Volkskrant. Ik citeer nu een van Amsterdamse protestanten: “Dit is een interessante beweging. Er is geen organisatie, er is geen agenda. Elk individu hier is een cel, en geen van die cellen weet wat het organisme straks gaat doen.” Lucht is erg succesvol in het voortbrengen van nieuwe ideeën en concepten – echter de overstap van Neptunus naar Vissen belooft veel meer als er uit deze protesten een echte beweging moet ontstaan. Water is een complex element enerzijds in staat strukturen te ondermijnen en anderzijds in staat om mensen gevoelsmatig met elkaar te binden. Waar lucht difuus en vrijblijvend is – is water emotioneel verbonden. Denk eraan: Neptunus in Vissen heeft met het communisme te maken. Het Communist Manifest werd gepubliceerd toen Neptunus in Vissen stond.

Week horoscoop: Morgen staat de Maan in Kreeft. Dinsdag maakt ze een driehoek met Venus en donderdag een driehoek met Mercurius, beide planeten staan conjunct in Schorpioen. Dit zijn dagen die uitermate geschikt zijn voor het aansnijden van moeilijk bespreekbaar onderwerpen. Achter je zelf en je gevoel staan is de sleutel tot succes.

Week horoscoop: Echt spannend wordt het vanaf donderdag. Maan vierkant Saturnus en de Zon – geeft een belangenconflict weer die niet makkelijk op te lossen is. De hitte loopt steeds verder op.

Week horoscoop: Op vrijdag komt de Maan in Leeuw conjunct met Mars te staan – beide planeten maken daarna vierkant aspecten met Mercurius en Venus in Schorpioen. Deze combinatie van planeten daagt uit om koel te blijven. Maan/Mars is prikkelbaar en geneigd tot aktie nemen. Iets zeggen waar je later spijt van zult hebben bijvoorbeeld. Venus is ook erg gepassioneerd – en houdt misschien net iets teveel van ruzie maken. Ik raad je aan om tot tien te tellen op vrijdag voor dat je iets doet/zegt.

Week horoscoop: Zondag maakt de Zon de overstap van Weegschaal naar Schorpioen. Dit voelt veel krachtiger. Er is sprake van een sterke positieve wederzijdse receptie tussen Mars in Leeuw – en Zon in Schorpioen. Er zit veel daadkracht en energie in deze samenwerking. Kijk waar de planeten vallen in je horoscoop – bundel je krachten op die twee punten – en oogst maximaal resultaat voor je inspanningen.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Week horoscoop:Belangen conflicten eist daadkracht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *