Week horoscoop: Mars oppositie Neptunus

Week horoscoop: NU – op dit exact moment, staat Mars in oppositie met Neptunus.  Ik weet niet hoe jullie deze oppositie ervaren – maar ik heb er wel last van. In mijn horoscoop staat Mars nu paal op de MC wat Neptunus op de IC plaatst. Ik beleef een eureka moment. Aha!! Begrijpelijk  dat ik me minder gedreven en prestatie gericht voel !! Indien Mars aktie/agressie/doen gericht is, dan is Neptunus in staat om die ‘drive’ te ondermijnen. Neptunus is eerder meditatief dan actief, eerder dromerig dan doenerig. Neptunus is ook emotioneel en ongrijpbaar. Kijk waar deze oppositie in je horoscoop valt – Neptunus terzijde – zal het waarschijnlijk het een en ander duidelijk maken. In essentie heeft Mars/Neptunus met het realiseren van je dromen te maken. De oppositie kan hoe dan ook of die droom ondermijnen, of je meer zicht op krijgen. Een oppositie maakt zowel de droom zichtbaar – als dat gedrag wat die droom ondermijnt.

Week horoscoop: Op dinsdag staat de Maan in Ram in oppositie met Saturnus in Weegschaal. Zelf discipline en een goede voorbereiding worden hier vereist. Voordat je iets onderneemt -of ergens heen gaat – zorg dat je alles wat je nodig hebt ook bij je hebt. Daarnaast remt Saturnus het  enthousiasme van de Maan. Bij sommige mensen kunnen ongrijpbare angsten/ of onvoorziene oponthoud – de weg eventjes blokkeren. Uiteindelijk  – komt de Maan toch bij Mars uit. De laatste aspect van de Maan (woensdag ochtend vroeg) is een driehoek met Mars. Dit kan dus een succesvolle oppositie zijn. Maan helpt Mars om zijn dromen waar te maken. Een vrouw (vriendin, moeder, zus, enz.) kan ook ondersteuning aanbieden.

Week horoscoop: De Maan maakt zich verder op voor de oppositie met de Zon in Schorpioen. Op donderdag is de oppositie exact. Deze as heeft o.a. met waarde en normen te maken, met geld – zowel het eigen geld als die van de ander. De Zon en Maan in vaste tekens – liggen mijlen ver uit elkaar. Maan voelt zich sterk – de Zon ook. Hard tegen hard – zou kunnen. Een hoogte punt maar misschien ook een diepte punt in relaties wordt bereikt.

Week horoscoop: Verder verwijs ik je naar mijn vorige week horoscoop. Wat ik daar heb geschreven over de receptie van Venus en Jupiter blijft voorlopig ook van kracht.

Week horoscoop: Op vrijdag – valt de goede samenwerking tussen de Zon en Mars weg. Mars verlaat namelijk het teken Leeuw en gaat over naar Maagd. Mars in Maagd kan prettig zijn indien je werk moet doen waar veel oog voor details vereist wordt. Mars in Leeuw heeft meer oog voor de grote lijn dan voor de kleine details.

Week horoscoop: Zaterdag/zondag, staat de Maan in Tweeling wat alle sociale aktiviteit zal ondersteunen. Daarnaast is de Maan conjunct met de zuidknoop – wat kan duiden op belangrijke of significante ontmoetingen.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, . Bookmark de permalink.

10 Reacties op Week horoscoop: Mars oppositie Neptunus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *