Horoscoop Diederik Stapel

De verleiding is echt te groot. Ik heb een stuk vandaag in de VK gelezen over mensen die dingen verzinnen – die helemaal niet waar blijken te zijn. Als voorbeeld noemt de VK het overleden zoon van Boudewijn Buch, en de kanker van Tara Singh Varma. Diederik Stapel verzon ook van alles, publicaties, onderzoeksresultaten, enz. Uiteindelijk is het bedrog door de alertheid van een paar studenten van Diederik Stapel aan het licht gekomen. Nogmaals de verleiding was mij te groot… De horoscoop van Diederik Stapel (19 oktober 1966, Oegstgeest)

Eigenlijk valt er niets uit te leggen. Natuurlijk leeft niet iedereen met Mercurius in Schorpioen conjunct Neptunus in een eigen fantasie wereld…Al staat Neptunus bekend om zijn vermogen dingen mooier te maken dan ze in feite zijn – en al is Mercurius ook heerser van leugenaars… De fantasie is groot zullen we maar zeggen. Oh – is transit Saturnus in Weegschaal niet verleidelijk dicht bij Diederik Stapel’s Zon in Weegschaal – Venus de heerser van de Zon is al aan de beurt geweest.. De populariteit had Diederik Stapel al… Het ligt hier aan die Mercurius/Neptunus en zijn karma…. (conjunctie staat kennelijk niet voor niets op de zuidknoop!)

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *