Week horoscoop: Nieuwe Maan in Boogschutter

Week horoscoop: Twee planeten wisselen van teken de komende week. Op dinsdag – verhuist de Zon naar het vuur teken Boogschutter – en op zaterdag maakt Venus haar entree in het aarde teken Steenbok (waarover later meer).

Week horoscoop: Tevens op vrijdag is het nieuwe maan in Boogschutter – en op dat moment staan alle vijf de persoonlijke planeten (plus de maansknopen) in de beweegelijke tekens. Dat is best veel. Ik voel me nogal rusteloos als ik er aan denk. Beweegelijk – als je het energetisch bekijkt – wil aktief zijn en wil graag met de mogelijkheden spelen. Beweegelijk zaait  – maar blijft niet altijd lang genoeg stil om te oogsten. Beweegelijke energie vraagt zelfdiscipline – anders voor je het weet ben je met tien dingen tegelijk bezig. Door gebrek aan aandacht – kunnen belangrijke detailles over het hoofd gezien worden. Concentratie problemen – zeker als iets niet interessant of relevant gevonden wordt: een hoofdstuk overslaan !

Week horoscoop: Deze nieuwe maan in Boogschutter – staat driehoek op Uranus – en vierkant op Mars. Terwijl Uranus stimuleert het vrije denken en het buiten de doos denken, moeten we deze maand creativiteit vooral afdwingen door keihard te werken. Niet voor niets staat Mars in Maagd in vierkant op de conjunctie. Mars in Maagd is ontzettend ijverig – en schroomt niet terug voor de kleine details. Hier hebben we te maken met de vakman, een bescheiden figuur, die zonder ophef en op een rustige manier zich aan zijn taak wijdt.

Week horoscoop: Kijk waar de nieuwe maan in je horoscoop valt. Er begint een nieuwe maand cyclus die betrekking heeft op de zaken van dat specifieke huis. Op dat gebied kun je je heel geinspireerd voelen, maar kun je ook een tikkeltje chaotisch zijn. Wees gedisciplineerd en bereid hard te werken, wil je concrete resultaten halen.

Week horoscoop: Het regent wederzijdse recepties op dit moment! Glorieus! Venus ruilt haar receptie met Jupiter in – voor eentje met Saturnus. Jupiter –  in Stier – houdt nogal van de aardse geneugten  – en Venus in Boogschutter kan overspellig zijn en van een flirt houden. Venus in Steenbok daarentegen is aards, verantwoordelijk, en ambitieus en kan de liefde gebruiken als een ladder om hoger op de maatschappelijke ladder te klimmen. Deze Venus draagt haar hart niet op haar tong. Steenbok mist de speelsheid van de Boogschutter. Deze receptie met Saturnus versterkt de ambities – en geeft behoefte om relaties vorm te geven.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, . Bookmark de permalink.

7 Reacties op Week horoscoop: Nieuwe Maan in Boogschutter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *