Neptunus vierkant Zon: Dichte nevel en Johan Cruijff…

De Neptunus -Zon vierkant is niet alleen voelbaar in Nederland – maar ook zichtbaar!! Wat een prachtige visuele uiting van de energie van deze aspect !! Gisteren waande ik me weleens op de set van een horror movie, of een oude Sherlock Holmes films: Ik wist niet wie of wat er zo meteen uit de nevel  zou opduiken !! De nevel heeft ook zijn romantische kant – dat was op de voorpagina van de VK te zien. Een prachtige sprookjesachtige foto van twee wandelaars in het land van Maas en Waal omhulsd door de nevel.

De andere op en top uiting van een Zon-Neptunus vierkant – betreft te verwarring rondom Ajax – en Johan Cruijff. Dat de Kruijf kwestie al langer speelt is duidelijk als je kijkt naar deze post van Ton Brakenhoff over de horoscoop van Johann Cruijff van eerder dit jaar. Momenteel loopt transiterende Jupiter in Stier retrograde over de Zon in de horoscoop van Johan Cruijff. Dit doet mij denken aan Arnold Schwarznegger …… “I’ll be back……”!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Neptunus vierkant Zon: Dichte nevel en Johan Cruijff…

 1. Gala zegt:

  Om je even wakker te schudden Liz… Uranus transitair staat nu exact zijn Venus op 0 graden Ram in het 8e huis. Onder zijn werk Venus, wordt een bom gelegd. Verwarring in Ajax… zie meer een kleine oorlog of
  Amsterdamse voetbalrevolutie die een groot gedeelte van ons kikkerlandje voorziet van café-praat. Zelf heb ik 2 jaar geleden Neptunus exact vierkant mijn Zon op 25 gr Scorpio gehad. Had door ooginfectie roze ogen, een antibiotium die verkeerd uitwerkte zorgde voor grote verwarring! Vijf maanden lang heb ik met roze ogen moeten rondlopen, niemand wist raad! Zelfs de specialisten in het ziekenhuis stonden voor een raadsel, het zicht was perfect! Een nieuwe zonnebril gekocht. Maar je kunt niet altijd incognito! Zeggen dat Neptunus vierkant je Zon staat ook belachelijk… Totdat ik een dierendokter tegenkwam en hij mij adviseerde om driemaals daags een paar druppeltjes melk in mijn ogen te druppelen, dat deed hij bij zijn beesten ook altijd!Na 2 dagen was alles weer normaal.
  Het roze bril principe wat bij Neptunus/Zon past werd wel erg letterlijk toegepast…
  Ook een waterlek zorgde ervoor dat de hele doucheruimte gerenoveerd moest worden niets liep volgens planning, telkens kwamen werklui niet opdagen. Wat normaal 2 weken had moeten duren werd 7 maanden!
  Gelukkig heb ik 2 badkamers dus heb het niet als probleem ervaren.
  Mijn hond Kenzo is na veel verwarring en verschillende diagnoses dierenartsen gelukkig op natuurlijke wijze
  naar de eeuwige jachtvelden vertrokken! Veel mensen die transitait Neptunus-aspecten hebben met de Zon zie ik hondjes aanschaffen! Kleine huisdieren vallen in 6de maar dat is volgens mij meer de verzorging we moeten ze bedienen, van voeding voorzien, ze wassen! Neptunus de mist die oplost als je er naar toe loopt lijkt ze er telkens nooit geweest. Ongrijpbaar is haar in nevelen gehuld gezicht…. een foto legt de sluier vast.
  Mist is volgens het woordenboek… tot de grond hangende wolken. Dus letterlijk met zijn allle… in de wolken!
  Alleluja, Halleluja, Amen.

 2. Elizabeth Hathway zegt:

  Ha Gala,

  Wat een super leuke reactie!! Dank je wel.
  Ik heb een vriendin met de Zon op 26 graden Stier. Haar Neptunus vierkant Zon – had ook o.a. te maken met een lekkage. Terug van voorjaarsvakantie – bleek het dak van haar bijkeuken te lekken. Zij heeft een isolatie dak – waar planten op groeien – heel eco friendly!! Dat zat niet goed en haar hele bij keuken zat onder het water. Veel gedoe – je weet hoe het gaat! Het volgende Neptunus ramp – was het verdwijnen van voor haar deur van haar camper – twee weken voor de familie zomervakantie! Het gekke is dat zij – Mercurius in Tweeling – altijd super georganiseerd is (en dan bedoel ik ook SUPER GEORGANISEERD) en ineens behoorlijk met Neptunus in de weer was.

  Ik vind dat jullie allebei een sticker voor op de auto verdienen Gala – met daarop de volgende tekst: “Ik overleefde transit Neptunus vierkant Zon” 🙂

  Dank en lieve groet, E…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *