Neptunus vierkant Zon: Dichte nevel en Johan Cruijff…

De Neptunus -Zon vierkant is niet alleen voelbaar in Nederland – maar ook zichtbaar!! Wat een prachtige visuele uiting van de energie van deze aspect !! Gisteren waande ik me weleens op de set van een horror movie, of een oude Sherlock Holmes films: Ik wist niet wie of wat er zo meteen uit de nevel  zou opduiken !! De nevel heeft ook zijn romantische kant – dat was op de voorpagina van de VK te zien. Een prachtige sprookjesachtige foto van twee wandelaars in het land van Maas en Waal omhulsd door de nevel.

De andere op en top uiting van een Zon-Neptunus vierkant – betreft te verwarring rondom Ajax – en Johan Cruijff. Dat de Kruijf kwestie al langer speelt is duidelijk als je kijkt naar deze post van Ton Brakenhoff over de horoscoop van Johann Cruijff van eerder dit jaar. Momenteel loopt transiterende Jupiter in Stier retrograde over de Zon in de horoscoop van Johan Cruijff. Dit doet mij denken aan Arnold Schwarznegger …… “I’ll be back……”!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Neptunus vierkant Zon: Dichte nevel en Johan Cruijff…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *