Mercurius retrograde in Boogschutter, dikke pech of mooie kansen?

Het is officieël – de seizoen van de verwarring in communicatie, fout gelopen afspraken, computer pech, reis-problemen, enz. enz. enz. is begonnen. Ik heb het natuurlijk over Mercurius retrograde.

Mercurius staat nu in Boogschutter en Boogschutter heeft specifiek met verre reizen te maken. Wat mij opvalt is dat de UK”s oudste vakantie specialist Thomas Cook net heeft aangegeven financieele problemen te hebben. Het lijkt mij dubbel lastig om in zo’n periode en als specialist in verre reizen uit de problemen te komen. Dit bericht van vandaag  spreekt boekdelen. Sommige verzekeraars willen Thomas Cook vakanties niet langer dekken. Vrijdag’s zonsverduistering – die op de Zon in de horoscoop van Thomas Cook (zie horoscoop hieronder) valt – maakt het nog spannender.

Dit is zowieso een perioede waarin de kleine letters in contracten ineens heel belangrijk worden. Rechtszaken ook.

Gelukkig heeft Mercurius retrograde in Boogschutter – ook zijn positieve kanten. Het biedt ook mooie kansen om meer inzicht te krijgen in wat echt belangrijk voor je is. Je eigen levensfilosofie krijgt gestalte. Echter, je wordt uitgedaagd om je niet te verliezen in een labyrinthe van mogelijkheden. Mercurius in Boogschutter zit bomvol energie en ideeen. Ik herhaal wat ik in mijn keek op de week schreef: zelf-discipline is op dit moment erg belangrijk.

Horoscoop Thomas Cook

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in planeten en getagd, . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Mercurius retrograde in Boogschutter, dikke pech of mooie kansen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *