Uitgeverij Equinox: Astrologische Kalender 2012 en oproep voor kalender 2013

Op zoek naar een origineel Sinterklaas cadeau – het liefst met een astrologisch thema? Uitgeverij Equinox komt wederom met een prachtig astrologische kalender die origineel en nuttig is tegelijk.

Elk jaar benadert Uitgeverij Equinox een kunstenaar met het verzoek om illustraties te maken voor de 12 sterrenbeelden. Vorig jaar viel de eer aan Joop Smits, wiens  prachtige schilderijen nu gebruikt  worden voor de astrologische verjaardagskalender. Dit jaar is Joey Holthaus de gelukkige. Ik heb Elise Schouten van Equinox gevraagd hoe het kwam dat de keuze of Joey viel. Elise schreef:

“Joey Holthaus komt ook uit Arnhem en heb ik leren kennen via een vriendin, Amy van Son. Ze geeft social media workshops (www.seneca-advies.nl). Joey en ik hebben allebei bij haar zo’n workshop gevolgd.

Joey heeft mode gestudeerd aan de kunstakademie in Arnhem, maar is zich dit jaar gaan vestigen als illustrator. Hij is behoorlijk ondernemend en gedreven en heeft veel connecties  in de modewereld. Ik verwacht eerlijk gezegd veel van hem, qua succes boeken enzo.Kijk anders even op zijn site: http://atelierjoeyholthaus.blogspot.com/”

Het resultaat is een mooie kalender met een moderne uitstraling. Trouwens, als je twee astrologische kalenders koopt, krijg je een kopie van de verjaardagskalender gratis erbij. Alle informatie is te vinden op de Equinox website.

En nu de oproep. Heb je zelf belangstelling om volgend jaar de illustraties voor de Equinox astrologische kalender te maken? Indien je denkt over de nodige talent te beschikken, neem contact op met Elise via de Equinox website. Wie weet, word jij misschien wel de gelukkige. Fijne zondag… Elizabeth


Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Uitgeverij Equinox: Astrologische Kalender 2012 en oproep voor kalender 2013

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *